Pokazuje rezultate 1 do 50 od 973

Tema: tužna statistika- treće dijete

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su obje krajnosti nabulozne i ove "lako ćemo" i one da materijalno nije vazno. I ne kužim previše izjavu da je radost veća s više djece. Što bi to trebalo značiti, ko da se to uopće može mjeriti...
    A naslušala sam se i tih glupih komentara o broju djece, što u stvarnoj komunikaciji, što na forumu. Na forumu su naravno zamotane u politički korektni šareni papirić.
    X
    Nikako nisam za abortus kao metodu kontracepcije.
    Osobno se protivim abortusu (za sebe), ali to je moja odluka, ne bih išla tako daleko da bih ga zabranjivala drugima. Svako neka odluči za sebe.

Meni je okvir za meni idealan broj djece kombinacija koliko ja i MM možemo psihićki podnijeti, a da normalno funkcioniramo i koliko možemo financijski podnijeti za normalno funkcioniranje.
    Ne slažem se s tvrdnjom da se gdje ima ljubavi svi može, jer se ne može.
    Več sam to obrazlagala na temi o minimumu koji želimo pružiti djeci.

Osobno sam nekako mišljenja da bih željela dvoje djece, ali uvijek ostavljam opciju da se treče "dogodi". Ako bi se "dogodilo" prihvatili bismo ga raširenih ruku, ali tu je kraj.
    Dalje nikako ne može što se tiče financija, a i mojih okvira u glavi. Nakon 3. bih poduzela neku trajnu i sigurnu metodu, npr. podvezivanje.

Mislim da svatko od nas ima u glavi jasnu granicu preko čega nikako ne može, da do kuda se možemo "rastezati".

I malo izvan teme, u mojoj bliskoj okolini večina visokoobrazovanih ljudi koje poznajem imaju troje, a neki i više djece.
    Posljednje uređivanje od Anemona : 03.01.2011. at 10:47

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •