Pokazuje rezultate 1 do 50 od 973

Tema: tužna statistika- treće dijete

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam kakva bi to ljubav bila prema dvoje djece koje imam kada bih odbacila njihovog brata ili sestru.
    Znaci li to, opet, da se moze zivjeti od ljubavi? Ne treba li to dijete i nesto materijalno? Dosta materijalnog, ako cemo razmisljati o tome da ce proci preko nekoliko godina (dva desetljeca, barem) prije no sto se osamostali. Zasto se to zanemaruje? Ili je stvarno ok i normalno da to trece (cetvrto, peto) dijete ne treba nista i da ce njemu biti dosta ono sto je dosta jednom malenom afrikancu iz nekog plemena koje opcenito ne posjeduje nista? Postoje li tu na forumu neki standardi (zapravo, cak se i pisalo o minimumu potrebnom za dijete), ili je svejedno tko sto ima i koliko moze djeci priustiti?

(Ne obracam se osobno Zdenki; kod Zdenke mozda stoji bas to sto je rekla. Stajalo bi kod mene prije par mjeseci, ali sad - jok. S obzirom na neke druge okolnosti, tipa kredita i opremanja nove kuce, vrlo tesko, ako i uopce. Uz nama zadovoljavajuce standarde, a tako ce ostati jos barem nekoliko mjeseci. Ali sigurna sam da stvarno postoji poveci broj ljudi koji financijski ne moze podnijeti bilo kakvo dodatno dijete. Ni kucnog ljubimca, vjerojatno. Ama bas nista.)

Ovo o cemu sirius pise je apsolutno tocno. Ali to je i magriz napisala jos i prije, samo u tek nekoliko rijeci. Situacija u drzavi je takva kakva je i velikim dijelom objasnjava brojke iz prvog posta, zar ne?

Vec sam napisala da moju obitelj i mene nikad nije prehranila ljubav, a ni bog.
    Posljednje uređivanje od Kaae : 02.01.2011. at 17:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •