Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
Ok, tko je tu sad primitivan i glup?
O Bože! A kao majka troje djece i to prvog dječaka, a drugo djevojčice...treće jelte nije bitno kaj je..naslušala sam se svega! A ovo što Lut piše o hrabrosti...o i toga sam se naslušala. Nekad samo kaj ti se ne poklone...a nekad me vjerojatno gledaju i misle "ova ne zna držati skupljene noge". A od kuda im uopće pravo bilo što kometirati ili me poprijeko gledati!?
I ja sam toga slušala, a i ono: "kad ćete zatvoriti tvornicu?", s tim što si ti mlada, a ja već u godinama. To je isto kao da onima što imaju jedno idemo pričati : pa što vi čekate?.
Meni je divno vidjeti roditelje s više djece. Znam da im je teže i financijski i sa živcima, ali je i radost daleko veća.
I meni novac nije bitan u odluci o broju djece, više mi je bitno zdravlje (moje i mm). Teško mi je razumjeti one koji odluku o djeci povezuju s materijalnim.
Uvijek se može zaraditi, ako treba. A može se i sa vrlo malo. Probala sam sve i ide to. Dok je zdravlja i ljubavi.
Da, kaee, ne može se živjeti od ljubavi, ali uz ljubav je lakše živjeti.( Priznajem, još lakše kad je dovoljno novaca. A sad se idem pakirati za na skijanje).