Pokazuje rezultate 1 do 50 od 973

Tema: tužna statistika- treće dijete

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    inače, ne mislim da se neželjene trudnoće mogu događati i događati u životu, pa tako možeš naroditi desetero po principu gdje ima za toliko ima za još jednoga
    neželjena trudnoća se može dogoditi samo jednom i više ne.
    pa prešao ti tada s jednog na dvoje, s dvoje na troje ili nastavi niz...
    moje osobno mišljenje je da to nije financijska katastrofa, kako se ovdje želi prikazati.
    Stekla sam dojam da ovdje filozofiramo, a ne pričamo o konkretnom slučaju.
    Dakle ako krenemo od pretpostavke da se trudnoće mogu desiti onda se može desiti i jedna i dvije...i šest... Osim pod pretpostavkom da par nakon xy puta odluči reći dosta i primjeniti trajnu metodu kontracepcije.
    Dakle ako pretpostavljamo da par neće reći dosta onda teorija da se samo treće dijete može zalomiti ne odgovara činjenicama. Jer se može zalomiti isto tako i četvrto i peto (i drugo).

Ne znam jesam li negdje napisala - za obitelj sa osiguranim stamb. pitanjem (ili djelom osiguranim) i kako tako stabilnim prihodima treće dijete nije kap koja će preliti financije preko ruba (realno gledajući). Mislim, realno gledajući, ni četvrto dijete nije ta kap.
    Da pojasnim "kap" - mislim da prosječan par neće zato završiti spavajući u autu i jedući suhi kruh.

No ja ne govorim o tome nego naprosto o činjenici da svako dijete košta (znam da ovo zvuči grozno, no valjda se kuži što mislim) i da djeca ne žive od zraka. I konkretno ja sam komentirala izjave "lako ćemo". Jer to naproto ne stoji.
    Posljednje uređivanje od icyoh : 04.01.2011. at 10:28

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •