Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
Nešto bih dodala što se živčeka tiče...
Ja sam jako živčana osoba, planem sam tak...
Kad sam prije znala vidjeti majke s troje djece uvijek bih u sebi pomislila kak je njima negjde teško s troje, kak ja nikad ne bi imala živaca za to, kak bi spalila na živce i tako...
A sada...niej da nisam živčana, teško to prođe, ali puuuno manje, sama sebe iznenađujem kako me neke stvari sada puno teže mogu izbaciti iza takta, kako mi je prag tolerancije puno veći, kako hendlam to puno lakše nego što sam čak hendlala samo jedno...Dakle, teško je nešto sto posto tvrditi dok ne probaš.
Potpis.
Sada je sve na svom mjestu.

A što se financija tiče - Bogu hvala gladni nismo, prostora imamo iako nemamo 5 soba, zadovoljna u svojoj koži jer nemam velikih poreba i nisam zavidna kako su mi neki (ne mogu naći post) pokušali nakalemiti. Ni sa kime se mijenjala ne bih.
I super je što ljudi imaju veće potrebe od mene - ta ne možemo biti svi isti. Na što bi to sličilo?

Samo ne daj Bože da takvi zahtjevni dođu na vlast.

(Kad bi takvi zaista došli na vlast pronevjerili bi nam proračun, uništili gospodarsvo i kupovnu moć stanovništa i optužili nas da previše trošimo i da moramo imati manje djece. A nas s više djece proglasili bi neobrazovanima i glupima i širili propagandu kako je imati više od dvoje sramota...)

Zbilja, što se to dogodilo 70-tih godina prošlog stoljeća da je imati više od 1-2 djece postalo sramota? Grozim se činjenice da je u to vrijeme zbog upošljavanja trebala potvrda ginekologa da žena nije trudna!!! Kao da je danas ipak malo "mekše" u tom pogledu bojim se pak da će sa srozavanjem standarda ipak opet postati grozno...još gore...