Citiraj eris prvotno napisa Vidi poruku
I gdje su te tolike žene što uradiše abortus, ili se te iz statistike uopšte ne kreću po ovakvim forumima?!(kao što ovdje nema ni zlostavljanih, ni ugroženih, a malo malo iskoči neka tema pa vidiš da Rodu pohode skroz normalni ljudi)
pa tu su, normalno, to znaš i sama, dio njih, samo ne žele niti trebaju ljudi iznositi (ako neće) svaki detalj svog života. One su i među mojim najboljim prijatelijcama, poznanicama iz studentskih dana, rodbinom, susjedama.... One su donijele takvu odluku u određeno doba i pod određenim okolnostima. Već sam rekla da mogu sreći zahvaliti što se meni To nije dogodilo Tada kad i njima jer nisam sigurna da bih Tada i ja ostala čvrsta. Sada pišem, baš se trudim, možda će pročitati netko tko će nad tim nešto razmisliti.
To je tema koja me istinski pogađa i baš mi je istinski stalo da se taj postotak nekako smanji. Nadam se da me nisi svrstala u grupu koja piše samo "radi kontre",
tada bih izvačila jednu po jednu nečiju rečenicu i istjerivala mak na konac, ne bih se ovoliko trudila razložiti stavove. I tvoji su mi Ok, čitala sam ih i na drugim temama.