Pokazuje rezultate 1 do 50 od 973

Tema: tužna statistika- treće dijete

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Meni u temi nije pitanje kolika nam je osobna granica i osobni plan, nego da li smo spremni prihvatiti dijete koje je na putu ako je ono izvan plana? Prvo dijete izvan plana, ne mislim da se neplanirana trudnoća može više od jednom (mislim može, ali onda govorimo o neozbiljnosti i planu da nam abortus bude način kontracepcije)
    Ako nismo , zašto? Ako jesmo , to zapravo ne bi trebalo biti pitanje, nego normala.
    I da li bi mi (kao društvo) mogli nešto učiniti da bude drugačije (pod nešto učiniti, ne mislim prisiliti ženu da rodi - zabranom pobačaja)?
    nego što-ubiti ju u pojam ako odluči na to?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    nego što-ubiti ju u pojam ako odluči na to?
    Ne.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ne.
    pa ja ne znam koji je način-osim edukacijom o kontracepciji kao preventivom.
    na koji način bi se žene moglo uputiti da rađaju djecu koje ne žele roditi-a da to bude pozitivno "za društvo", za njih i za tu djecu?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    pa ja ne znam koji je način-osim edukacijom o kontracepciji kao preventivom.
    na koji način bi se žene moglo uputiti da rađaju djecu koje ne žele roditi-a da to bude pozitivno "za društvo", za njih i za tu djecu?
    Ako ne žele roditi i kosa im se diže na glavi od pomisli, mučno im je i potpuno neprihvatljivo , tada tu pomoći nema.
    Ali ako se dvoume i misle da ne mogu drugacije radi vanjskih okolnosti, tada bi se vjerojatno moglo pomoci.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •