Pokazuje rezultate 1 do 50 od 973

Tema: tužna statistika- treće dijete

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Jao NJ što si skromna. Ti, meni, naprotiv, baš izgledaš kao neka filozofska duša, ali malo si mi previše skromna. Ili je i to tvoja filozofija?
    Ja se najbolje ostvarujem kroz nauku i učenje, to me naajdublje usrećuje, i pomoć drugima kada je obrazovanje u pitanju. Pošto sam u duši praktičar, ponekad se pogubim na tim pitanjima, poput života, bivstvovanja i slično. Mene usrećuje još puno stvari, tu su svakako moja djeca, i ne želim ni to omalovažiti, moja porodica. U jednom trenutku svog života sam shvatila da se sa prvom strašću mogu nositi i sa 40, i sa 50 ali sa drugom samo tamo negdje do 40. Tako da se sad ostvarujem kroz djecu. Ali, kao što nespretno rekoh, nije to ta dubina. Fali mi moj nauk, malo ja i to odradim, ali ono kampanski.A to ne ide na taj način. Ne bar kod mene.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj eris prvotno napisa Vidi poruku
    Jao NJ što si skromna. Ti, meni, naprotiv, baš izgledaš kao neka filozofska duša, ali malo si mi previše skromna. Ili je i to tvoja filozofija?
    Hm, dobro, oslobodit ću te tog svog daljnjeg filozofiranja, ironiju shvaćam. Iako je ovo, navodno, kutak za filozofski trenutak, vidim da zaskočivanje na svaku riječ i traženje od drugih da kratko i disciplinirano odgovaraju na postavljena pitanja imaju bolju prođu.
    Ionako sam sve već rekla, kroz niz postova, tko je shvatio, shvatio, tko nije, nije. Ovo je tema na koju se dam navući, ostane mi malo gorčine nakon toga, ali nije važno, proći će...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •