a na koga si ciljala?
i što te to na ovom forumu tako dubinski straši, toliko da se bojiš za budućnost svoje djece?
zar je i iz ovog foruma vidljivo da nismo više svjesni općeg paketa ljudskih vrijednosti, morala, da ne živimo u skladu s tim vrijednostima, da u svemu samo pragmatično rješavamo probleme bez daq vodimo računa o drugim razinama življenja? da odgajamo djecu tako da o svemu što si navela uopće ne vode brigu, nego da im prenosimo da je najbitnije tražiti pragmatična rješenja? da ne razlikuju dobro od zla?
ja ne znam kako vama, ali molim te, ja te stvarno molim da jednostavnim riječima objasniš ovaj svoj post jer je meni osobno, tvoj post zastrašujuć. i nadam se da sam nedorasla tvojim misaonim kontrukcijama pa nisam dobro shvatila post.
i, molim te, da odgovor ne bude - nisam ciljala na tebe. jer jesi i osjećam se prozvanom, još jednom citiram - kao osoba koja ne razlikuje dobro od zla, koja u životu ne mari uopće o općim ljudskim vrijednostima, ne živi u skladu s moralom i samo pragmatično rješava svoje probleme.