Pokazuje rezultate 1 do 50 od 973

Tema: tužna statistika- treće dijete

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Broj nelegalnih pobašaja nije zanemariv, ja znam za više takvih nego legalnih. Jer fina gospođa iz ugledne obitelji neće dozvoiliti da joj u liječičkom kartonu piše da je napravila ab.

Sirius, za realnu statistiku trebalo bi broju prijavljenih namjernih ab-a pribrojiti i dobar dio "medicinski indiciranih". Jer npr. u Splitu je lani bilo cca 20 namjernih, a skoro 400 medicinski opravdanih (čini mi se takva neka brojka), a u Rijeci sasvim suprotna situacija (preko 900 namjernih), što baš nema logike (osim ako Rijeka sve prijavljuje kako jest, a Split je nešto kao Černobil pa je tamo tako neuobičajeno puno patoloških trudnoća). Split i Rijeku sam uzela za primjer samo zato što su tako drastično različiti podaci. Sigurna sam da je statistika daleko od realne situacije. I opet, ponavljam, u privatnim ordinacijama zabranjeno je izvoditi pobačaje, mora biti bolnica.
    To , da.
    Ali ponavljam po zakonu to nisu nelegalni pobačaji. Pobačaj je legalan i dozvoljen (uz određene uvjete), druga je stvar što neki u tome vide dobar način za dodatnu zaradu bez plaćanja poreza.
    Posljednje uređivanje od sirius : 09.01.2011. at 11:43

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •