Pokazuje rezultate 1 do 50 od 973

Tema: tužna statistika- treće dijete

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Po meni, više od držanja nekih apsoluta i načelnog stava zgražanja oko abortusa pomogao bi, barem za smanjenje tinejdžerskih trudnoća i pobačaja, spolni odgoj u školi, predbračna apstinencija nije rješenje za većinu i, po meni, nije realno na tome bildati da bi se očekivalo smanjenje tinejdžerskih trudnoća. A paradoks je što se meni čini da stopiranje meni normalnog, a nekom liberalnog, spolnog odgoja, potiče rizično ponašanje, tj. postiže suptrotni učinak od zamišljenog i željenog a propos broja pobačaja.

I tu se, po meni, vidi užasan raskorak moralnih apsoluta i pragme, di sam ja na strani pragme. Čemu korist ako to sve skupa potone u sivilo i šutnju, bolje je popu pop, a bobu bob, tj. ja sam za "face value". Odnosno, po meni, društvo je to bolje što mu je face value i proklamirani value bliži. A što je tvrđi "face value", to će se više tonut u sasvim druge "pragmatične" krajnosti.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 12.01.2011. at 09:09

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

To da ih muževi varaju jer su one "loše" u krevetu je totalna glupost, muževi ih varaju jer ne poštuju ideju o braku, a pretpostavljam da nemaju ni poštovanja ni istinske ljubavi prema ženi, veza nije iskrena i ne mogu razgovarati o preoblemima koje ih tište. Sex ne može bit loš ako se volite i ako ima kemije između vas, ako vas vas muškarac gleda kao naljepšu ženu na svijetu. I najdosadniji misionarac je ludilo kad osobu voliš, poštuješ, kad je svaki njegov dodir kao da te baci u nebo i nazad. Uostalom svaka se žena potpuno prepusti muškarcu kojem vjeruje i kojeg voli. A onda ima i dana kad ti se ne da, to ne bi trebao biti razlog zašto muževi padaju u iskušenje i traže zadovoljštinu negdje drugdje. Takvim ponašanjem smao unose razdor jer se žena onda masu puta osjeća dužnom imat sex, a to stvara pritisak i nezadovoljstvo.
    Stray taj koji traži sex van svog kreveta jer ga je žena taj dan odbila je užasan muž! Ja na takve muškarce gledam kao na one uspaljene pse na ulici koji ti se dižu na nogu.

Temeljni problem nije to jel ona dobra u sexu ili nije, problem je u njihovoj vezi. Ja najiskrenije nisam bila ni 5% iskusna kad sam ušla u vezu sa mm-em, i s godinama sam se opustila i dopustila si stvari koje mi NIKAD nisu padale ni na pamet. Ali samo zato jer se osječam bezuvjetno voljenom i poštovanom, osjećam se da mogu. Nemaš pojma koliko se žena zapravo osjeća nesigurno pred svojim muževima i prosto nemaju hrabrosti neke stvari napraviti jer misle da će ispast glupe. A to je sve reakcija na odnos kakav njih dvoje imaju.

Bar je tako meni u mom životu i tako gledam na stvari.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Ja osobno neću dozvoliti djeci da inu na spolni odgoj u školi, i što se mene tiče alternativa može biti i cijepanje drva za vrijeme tog sata, ali moje dijete neće sigurno ići.
    ovo me fakat osupnulo, uvijek sam mislila da školovani ljudi nisu 'zatupljeni'.
    Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    To da ih muževi varaju jer su one "loše" u krevetu je totalna glupost, muževi ih varaju jer ne poštuju ideju o braku, a pretpostavljam da nemaju ni poštovanja ni istinske ljubavi prema ženi, veza nije iskrena i ne mogu razgovarati o preoblemima koje ih tište. Sex ne može bit loš ako se volite i ako ima kemije između vas, ako vas vas muškarac gleda kao naljepšu ženu na svijetu. I najdosadniji misionarac je ludilo kad osobu voliš, poštuješ, kad je svaki njegov dodir kao da te baci u nebo i nazad. Uostalom svaka se žena potpuno prepusti muškarcu kojem vjeruje i kojeg voli. A onda ima i dana kad ti se ne da, to ne bi trebao biti razlog zašto muževi padaju u iskušenje i traže zadovoljštinu negdje drugdje. Takvim ponašanjem smao unose razdor jer se žena onda masu puta osjeća dužnom imat sex, a to stvara pritisak i nezadovoljstvo.
    Ovo što ti navodiš tu baš nema puno veze s realnošću, ima, prvih godina veze, to je ono što čitaš u ljubavnim romanima i nad čime se 'topiš' dok gledaš ljubiće...u pravom životu se svaki treći brak raspadne, varaju i žene i muškarci..a teoretska šansa da ćeš nekome i nakon 15 godina veze/braka pri svakom seksu (posebno u misionarskom) biti *ebeno privlačna je maltene jednaka 0, ponekad ćeš, da, osjetiti one leptiriće, i ti i on, ali nema toga više s istom osobom i nitko ne kaže da je to tako ispravno...ali jbga, covjek je ...samo covjek, možda čak i poligaman po prirodi.
    Ja obozavam svog muža i zgodan mi je i nakon xy godina braka, i osjećam da je to obostrano, ali da mi je uvijek wow kad ga vidim i nije, i 95% ljudi će ti isto reći.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    ovo me fakat osupnulo, uvijek sam mislila da školovani ljudi nisu 'zatupljeni'.

Ovo što ti navodiš tu baš nema puno veze s realnošću, ima, prvih godina veze, to je ono što čitaš u ljubavnim romanima i nad čime se 'topiš' dok gledaš ljubiće...u pravom životu se svaki treći brak raspadne, varaju i žene i muškarci..a teoretska šansa da ćeš nekome i nakon 15 godina veze/braka pri svakom seksu (posebno u misionarskom) biti *ebeno privlačna je maltene jednaka 0, ponekad ćeš, da, osjetiti one leptiriće, i ti i on, ali nema toga više s istom osobom i nitko ne kaže da je to tako ispravno...ali jbga, covjek je ...samo covjek, možda čak i poligaman po prirodi.
    Ja obozavam svog muža i zgodan mi je i nakon xy godina braka, i osjećam da je to obostrano, ali da mi je uvijek wow kad ga vidim i nije, i 95% ljudi će ti isto reći.
    Ja imam drugačije poglede na život od tebe, ovo što pišeš mi je nekakav kliše u koji sam shvatila s vremenom da se nikako ne uklapam. Imam prijatelje koji razmišljaju kao i ja, a imaju puno više staža u vezi sa jednom te istom osobom, i od mene i od tebe.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ja imam drugačije poglede na život od tebe, ovo što pišeš mi je nekakav kliše u koji sam shvatila s vremenom da se nikako ne uklapam. Imam prijatelje koji razmišljaju kao i ja, a imaju puno više staža u vezi sa jednom te istom osobom, i od mene i od tebe.
    Meni je baš fora kako samo ti i Pikula znate takve ljude, hrpe takvih ljudi, i gotovo svi oko vas su takvi, to je neka zemlja Utopija, bit će.

Uostalom taj "dobar sex" o kojem pričamo ne može biti osnova braka, zato se brakovi i raspadaju nakon xy godina jer je sex najvažniji. Ako tije sex nešto što uvetuje sretnu vezu veoma će ti se vjerovatno ta veza raspasti kad uletite u nekakve middle age krize. Ja obožavam sex sa svojim mužem, ali znam da i njega nema ili da je upola dobar, mi bismo se jednako voljeli, jer nas taj sex ne ćini onim što jesmo, i on nije temelj naše veze.
    Smiješno je to kako si kompetentna govoriti zašto se brakovi raspadaju, a ti si kao iznad toga, imaš još gro vremena vidjeti svašta, i najsigurnije su se znale jako iznenaditi i tresnut sa svog oblaka (sam nemoj sad zabrijat da ti ja to želim).

Nitko nije ni rekao da je seks jedino važan i osnova braka, ali da je jedan od temelja zdrave veze dvoje normalnih ljudi, to definitivno je..a ti i dalje živi u iluziji da će neki xy par bez seksa dugoročno moći imati dobar i kvalitetan brak jer se oni vole i cijene, sa seksom ćeš se samo još više voljeti, bez seksa..sumnjam da će ikoja veza opstati, posebno ako se pita normalno potentnog muškarca, pa bio on i najdivniji tip na svijetu koji te gleda kao boginju, eto opet klišei...

ovo je sad već totalno off..trebalo bi biti na onoj drugoj temi o varanju, ali...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •