Bok curke

Budući da vi sve znate eto me s pitanjima...

Pitala sam dokića koje ćemo lijekove koristiti u sljedećem ciklusu..to mi je prvi ivf..i veli puregon 150 IU/dne, 8 dana, dakle 1200 IU ( u penu, jedan od 900 i jedan od 300) i još 3 orgalutrana..štopericu još ne znam koju..
E pa kako mi je sve prvi put u ništa se ne kužim..zanima me gdje mogu ove lijekove kupiti najjeftinije?Ima li tko br tel ili naziv ljekarne koju spominjete u Brežicama?Gdje bi to mogla kupiti u Zagrebu najjeftinije?Da li se taj pen i igle kupuju posebno ili se to dobije s lijekovima?Imam doma neki pen što dajem djetetu hormon rasta (genotropin), ne znam da li je to isto, da li mogu to iskoristiti?Ili možda mogu naći nekoga tko je koristio taj puregon pen pa iskoristiti, jel to moguće ili je to nešto za jednokratnu upotrebu?
Negdje sam čitala da je razlika u cijeni ako je pen ili 'normalne' injekcije..oprostite što se tako izražavam ali ne znam ni o čemu točno pričam pa me zanima što mi je isplativije?
I ne kužim što mi je rekao 3 orgalutrana..jesu li to neke određene doze? Za što je to uopće?

Puno vam hvala