[QUOTE=Linda;1780649]Rene ima 20 mjeseci i dok sam ja u blizini doji nebrojeno puta, uopće ne mogu reći svako koliko, možda i više puta u sat vremena. Kad me nema, bez cice funkcionira savršeno, ali zato jedva čeka da nadoknadi kad smo zajedno. Ja sam si nekako posložila u glavi da me to ne smeta previše, da ne brojim i uopće ne pridajem tome previše pažnje... mišonja se malo pomazi, malo pociki i piči dalje, a meni to dođe kao predah od čega god da radim.
QUOTE]
X na ovo

što se griženja tiče, moram priznati da sam se toga pribojavala. Ali kako zube ima već mjesecima, a ugrizao me dva-tri puta.....mislim da taj problem nemamo.
jednom sam, kad me ugrizao, jauknula (iznenadio me, a bilo je boooooolnoooo). Prestrašio se i pošeo plakati. drugi put sam se trudila ne odreagirati, ali nisam uspjela. Opet sam jauknula, što mu je ovaj put bilo baš zgodno pa me nije htio pustiti.... Priskočio je u pomoć MM, odnio ga od mene i nije popustio cendranju.
Nakon toga sam zubiće osjetila još jednom, već je bio u polusnu i valjda mu je bradavica izmigoljila pa ju je zubićima primio i nastavio sisati.
Tada nisam ispustila ni zvuk, malac je nastavio sisati i spavati.

To je,za sada, naše iskustvo sa griženjem. Nadam se da će na tome i ostati