sta je korni?![]()
sta je korni?![]()
Hvala, znam!Romina prvotno napisa
![]()
Ja mislila neki od milja naziv za fetus....jos kontam kako sam propustila da je ana.m opet trudna...
;stid,sram,crvenilo
Nije valjda da nisi gledala Kornija Kornjacu? ccccc....
Evo javlja se nogometašica, nisam bila sigurna jel ima možda još koja osim mene, a odgovore na druga pitanja ne znam pa sam se pritajila i samo čekam odgovore da i ja nešt naučim.
Počašćena sam što sam uvršena u kviz.![]()
A jel ti planiras i friz fudbalerka?
ninet mislim da bi to ipak bilo previše za mene, je da volim nogomet, al fudbalerku ne planiram![]()
odvalj; zavalj; upiš;ivarica prvotno napisa
Jel' 11. MS's Lovro???
10 Ludi Milojko je dakle onaj sto ga je "satralo" auto. A vazan je jer je Snorkici i dille otvorio vidike, do tad suzene pireom i paprikama. (Moze'l formulacija?)
mislim da je netko za fudbalerku vec tocno odgovorio.
a ja cu reci - pa sto!
valjda je dille svjesna kakve sve rizike neuvrstavanje nosi.Počašćena sam što sam uvršena u kviz.![]()
predobre smo si...ivarica prvotno napisa
:shock: x100ninet prvotno napisa
Odo' upisat "ludi Milojko" u pretražnik.
pa ne znam sad jel da se ljutim ili...ivarica prvotno napisa
a znam, bicu tuuuuznaaaaaaaaaa
mene nema u kvizuuuuuuuuu, buaaaaaaaaaaaaaaaa
p.s. kako li sam mogla zaboraviti ludog Milojka, to mi je jedna od najboljih fora ove godine...
ivarica prvotno napisa
x 1000
iskreno, i od srca sam se nasmijala
a autoricama kviza...SVAKA CAST
ja kao sve nesto znam, tj.dosta toga mi je poznato, a ono nista ne znam
wewa, tjesi se skupa sa mnom da smo u pitanju br. 8, a nismo mahirushe.wewa prvotno napisa
ja cu samo reci da mi je zao sto nemam kad da ucestvujem ali i ovo sto sa procitala...oplakala sam od smijeha. svaka cast dille na kvizu a i vama cure na odgovorima
ali ovo pod 1....ja sam :shock: nemojte ocekivati da vam svima znam rodjendane ili ako hocete da ih cestitiam dajte datume na pp![]()
2. Kako se radi caj od spinata?
9. Nabroji CF profesionalne glazbenike.
10. Tko je Ludi Milojko i zasto nam je on vazan?
11. Cije dijete ne zna reci 'mama', ali zna reci 'zamorac'?
18. Koja neondulirana CF je autorica najsimpaticnije price iz zivota o dojenju, u kojoj su glavni akteri 'beba 1' i 'beba 2'?
20. Nabrojite CF koje su svojoj djeci napravile najljepse rodjendanske torte.ana.m i jos
26. Iz kojeg pokusaja je mamma san naucila stavljati hyperlink?iz6.?
27. Koja CF se udala za profesora s faksa (ajde dobro, asistenta)?Amalthea
31. Kako je Busy Bee zvala svoju pecnicu?
32.. Koja CF jedva ceka da prodje porod i postporodjajne muke, pa da se napokon prisjeti kako to seks izgleda, a nije Mostarka?
33. Zasto Ivaru nije sjeo Zlatko?
37. Koju CF samo muz zove pravim imenom, dok ju ostatak obitelji zove Bozica?
42. Objasnite izraze: agda, klepe, poguzije, mantije.
43. Kako se deklinira 'Isa'?
48. Da li je korni od ane.m Srecko ili Slavica?
49. Na koja plava metalna vrata treba pokucati da bi se uslo u MTC-ov ducan s tvornickim cijenama?
52. Sto ce Hildegardin muz radije gledati nego Sanadera na tv-u?
53. Koliko je radno mjesto mameitate udaljeno od prodajnog mjesta malih termosica od 2 dl?
55. Koliko je puta mamazikin topic pod naslovom "Test, ne trudite se gledati" do danas bio pogledan?
Dille valjam se, tj prevrcem po podu. Stvarno si mrak. Trebao nam je jedan ovakav topic. Super.
A ti Ivka:
Pa nisam bas toliko nepristojna. Idem sad ukucati. :D45. Ako u pretraznik upisete 'Natasa30+heb*' koliko topica cete dobiti? svaki dan sve vise
kviz je super, nasmijah se do suza.
i nađoh sebe dvaput (sva sreće al ne na topicima o hrani)![]()
osim al. i ja se udala za asistenta. bingo, marelce!![]()
i da, ne znam koliko sam trudna moram svaki put računati.
Natasa 30, 48 puta si napisala HEBOTE![]()
A ja ti oprastam, jer znam da si porijeklom Bosanka, a kod nas je ta rijec ukorijenjena tako da se taj termin koristi i u knjizevnom jeziku![]()
Aha...sve sa H...
Koliko je jos Bosanki (i Hercegovki) ovdje undercover?
crna rupa kalcuteninet prvotno napisa
49.druga
33. Zasto Ivaru nije sjeo Zlatko? Ivaru Zlatko nikako nije sjeo jer je pretjerivač!
2. Kako se radi caj od spinata? ako je čaj od špinata kuhanje špinata u vodi tko će ovo odgonetnuti prije no što dille stavi u božićni kviz? Nitko nije odgonetnuo-a da je preživio otrov vode špinatne.
18- - virgo30 (a prica je prekrasna )![]()
a ko bi se toga sjetio na kojem je topikuivarica prvotno napisa
pa sjetio - nesjetio, pretrazivanje te diskvalificira![]()
nisi li mi danas rekla da koristim pretraživač? hehe
Sta stvarno :shock: :shock:snorki prvotno napisa
Ma daj? Pa niste valjda isle brojati![]()
Ja to ba si nevjerujem![]()
11. mama sanin Lovro???
A Busy Bee je ako se ne varam svoju pećnicu zvala "crna rupa Kalkute".
A
Evo mene opet. Promaklo mi je jedno pitanje:
49. ...iza porte lijevo
I tri nova brzopotezna:
60. Čiji muž je "pljunuti" Andre Agassi?
61. Koja ČF nema pojma tko je Dorian Elezović?
62. Kako se zove Davorov sin?
63. Koja je ČF natukla najviše kg u trudnoći i koliko?
Ima, ima ~lex~ -38 kg.Brunda prvotno napisa
Joj umireeem! Bole me trbušnjaaaciiiiii a mislim da se još nisu do kraja spooojiliiiiii!Natasa30 prvotno napisa
32.Koja CF jedva ceka da prodje porod i postporodjajne muke, pa da se napokon prisjeti kako to seks izgleda, a nije Mostarka?
Spooky
4. 5
5. 3
7. momze
23. Hildegard i Coccinela
27. Amalthea
49. desna vrata
1. Koja CF zna kad su rodjenadani svih ostalih CF-a? Mama Njojza
2. Kako se radi caj od spinata?Nitko nije odgonetnuo-a da je preživio otrov vode špinatne.
3. Nabrojite bebe stenjace.Zach (momze), mali (TinnaZ), Vid (MIrta30), Ana (Dabo), Matija (Tanjaa), Vito (Schlatkica), dečko (Gogita), Luka (lali), Vita (loonalee), Rok na carski (miha), Andrej (Odra), Noa (ra), Ela (Kejt), Petra (jadro).
4. Koliko Andreja ima na forumu?5
5. Koliko Zara ima na forumu?Najmanje 3
6. Ciji muz u stanu nosi ruksak?mp-in
7. Koja CF je umalo rodila u internetcaffeu?Momze
8. Objasni razliku izmedju mahiruse i mahaluse.mahirusa - pizza kod mahira, mahalusa - nesto kao Ajvica
10. Tko je Ludi Milojko i zasto nam je on vazan?Ludi Milojko je dakle onaj sto ga je "satralo" auto. A vazan je jer je Snorkici i dille otvorio vidike, do tad suzene pireom i paprikama.
11. Cije dijete ne zna reci 'mama', ali zna reci 'zamorac'? Mamma sanin Lovro
12. Koja je razlika izmedju kalupa za muffine i kosarica za muffine?Košarice su za one koje ne žele prati kalupe a to ne priznaju.
13. Koja CF je apsolutna rekorderka u testiranju?Romina
14. Kako se u Srbiji zove SpongeBob? sundjerbob
15. O kome je rijec? - Cesto putuje, svasta mu se dogadja, vozi kamion, zivi u Puli, ima sina i zenu. Nedavno je umro, pa su ga pokopali. Zatim je uskrsnuo, a to su zakljucili jer je vozio kamion prema Dubrovniku. mislavov zamisljeni frend, barba Ivan
16. Koja CF je dvije godine bila zaljubljena u jednu zenu?Mamasita
17. Sto je Argeta? U Sloveniji kažu - noro dobra pašteta!
18. Koja neondulirana CF je autorica najsimpaticnije price iz zivota o dojenju, u kojoj su glavni akteri 'beba 1' i 'beba 2'?Virgo30
19. Dopunite recenicu - O Jaslaaaaa, o Veslaaaaaa, o vrag vam imena ponadiva!
21. Koja CF ima ima najoriginalniju svekrvu, a bome i pedijatricu?Gago
22. U koliko kvadrata mora zivjeti jadna Ivonna?80
23. Koje dvije CF mogu ravnopravno ponijeti naslov najbolje sivacice platnenih pelena?Coccinella i Mama i Vjeko
24. Kako se sokira slanutak?polije se hladnom vodom nakon kuhanja
25. Tko je Semko?imaginarni prijatelj snorki i njenog brata
27. Koje CF su se udale za profesore s faksa (ajde dobro, asistente)?Amalthea i Mamita
28. Dopunite izraz - pradeda Mile, dojena beba.
29. Kako se dijele zene po Sanjicinoj teoriji?kuharice i domaćice
30. Nabroji CF - supruznike.JBT i Loli, daddycool i bucka, TATAMATA i bubimira, ribafish i miha, mamaitata (oboje), Josipa i Josip... Maja i Inquirer
31. Kako je Busy Bee zvala svoju pecnicu?Crna rupa Kalkute
32.. Koja CF jedva ceka da prodje porod i postporodjajne muke, pa da se napokon prisjeti kako to seks izgleda, a nije Mostarka?Spooky
33. Zasto Ivaru nije sjeo Zlatko?Ivaru Zlatko nikako nije sjeo jer je pretjerivač
34. Ciji muz nosi frak, a nije sef sale?muz od Mime, inace muzicar
35. Tko su Luci, Zlopi i Tifi? Luci je dr. Lucinger. Zlopi - dr iz Petrove (Zlopaša?). Tifi - dr Tiefenbach
36. Kako cesto Lutonjica pece kolace, te kojom prilikom i koje?dva puta godisnje, za rodjendan i Bozic, pece chocolate chip cookies
38. Zasto Tinkie winkie nije upisala smjer fotogrametrije? ne vidi 3D
39. Nabroji tri vrste baklava:
a)turska ili bosanska
b)grcka
c)japanska
40. Romeo i Julija su isto sto i Lejla i Medznum.
41. Koja CF je ljepsa od indijske misice?bibai
44. Kako se deklinira 'Saradadevii'? to joj ni sestra ne zna, provjereno
45. Ako u pretraznik upisete 'Natasa30+heb*' koliko topica cete dobiti? svaki dan sve vise
46. Koja CF i NjM su smazali 2 kg nojetine za rucak? Jelka i NJM
47. O cijoj se svekrvi napisalo vise nego o princezi Diani (pet strana)?Romininoj
49. Na koja plava metalna vrata treba pokucati da bi se uslo u MTC-ov ducan s tvornickim cijenama?iza porte lijevo
50. Koja CF je osvojila buduceg supruga vlastitim nogometnim vjestinama?[Roko_mama[/b]
51. Objasnite razliku izmedju tuluma i derneka?Tulumi ne postoje u Bosni jer se svako okupljanje spontano razvije u dernek, a derneci navodno postoje u Hrvatskoj ali ih se forumašice više ne sjećaju...
54. Hocemo li ikada vidjeti puros? ivka je vidjela, stvarno postoji
56. Da li je itko kuhao po meniju za studeni? cak ni dille
57. Tko je Vanjina baka?Izbrisan je topic o Pipi D.Č. vrtiću, pa možemo samo sumnjati da je baka neka zvjerka
58. Koja forumasica planira u skorije vrijeme imati frizuru "Fudbalerku"?ivarica
59. U kojem tjednu je Mamita?to se ne pita - to ne zna ni ona sama!
60. Čiji muž je "pljunuti" Andre Agassi? Brundin
63. Koja je ČF natukla najviše kg u trudnoći i koliko?~lex~, 38
Ma daj, pa zar stvarno mislis da bih mogla sastaviti kviz bez NJE? Kakav bi to kviz bio? Ima nje, ima... a nije pod brojem 8.ivarica prvotno napisa
A za ostale CF koje su se nasle ozaloscene neuvrstavanjem u kviz napravila sam malu dopunu...
20. Nabrojite CF koje su svojoj djeci napravile najljepse rodjendanske torte.ana.m i jos
53. Koliko je radno mjesto mameitate udaljeno od prodajnog mjesta malih termosica od 2 dl?
55. Koliko je puta mamazikin topic pod naslovom "Test, ne trudite se gledati" do danas bio pogledan?
64. Koja CF je jednom pop... i cavlom (ekserom) ostrugala fuge i kuhinji i prefugirala ih?
65. Nakon koliko godina potucanja po raznoraznim forumima se Lilly prvi put zaposlila?
66. Sto je to fraktal i zasto nam je on bitan?
67. Koja CF je nedavno postala majka pete princeze?
68. Koja naljepnica je odigrala presudnu ulogu u susretu koje dvije CF na autoputu ZG - ST za vrijeme kojeg je nastala legendarna fotografije njihovoih dovje djece na tutama?i
69. Koja CF ima lehvu izrezanu od tankog, tankog netretiranog drveta, sva je u jednom komadu, na papirnoj podlozi kontrastne boje?
70. Sto bi ~lex~, da je mala, valjda na koljenima molila mamu?
71. Nabroji CF angliste.
72. U kolikoclanoj obitelji ce kroz par godina zivjeti Sami i Edita?
1. Koja CF zna kad su rodjenadani svih ostalih CF-a? Mama Njojza
2. Kako se radi caj od spinata?Nitko nije odgonetnuo-a da je preživio otrov vode špinatne.
3. Nabrojite bebe stenjace.Zach (momze), mali (TinnaZ), Vid (MIrta30), Ana (Dabo), Matija (Tanjaa), Vito (Schlatkica), dečko (Gogita), Luka (lali), Vita (loonalee), Rok na carski (miha), Andrej (Odra), Noa (ra), Ela (Kejt), Petra (jadro).
4. Koliko Andreja ima na forumu?5
5. Koliko Zara ima na forumu?Najmanje 3
6. Ciji muz u stanu nosi ruksak?mp-in
7. Koja CF je umalo rodila u internetcaffeu?Momze
8. Objasni razliku izmedju mahiruse i mahaluse.mahirusa - pizza kod mahira, mahalusa - nesto kao Ajvica
10. Tko je Ludi Milojko i zasto nam je on vazan?Ludi Milojko je dakle onaj sto ga je "satralo" auto. A vazan je jer je Snorkici i dille otvorio vidike, do tad suzene pireom i paprikama.
11. Cije dijete ne zna reci 'mama', ali zna reci 'zamorac'? Mamma sanin Lovro
12. Koja je razlika izmedju kalupa za muffine i kosarica za muffine?Košarice su za one koje ne žele prati kalupe a to ne priznaju.
13. Koja CF je apsolutna rekorderka u testiranju?Romina
14. Kako se u Srbiji zove SpongeBob? sundjerbob
15. O kome je rijec? - Cesto putuje, svasta mu se dogadja, vozi kamion, zivi u Puli, ima sina i zenu. Nedavno je umro, pa su ga pokopali. Zatim je uskrsnuo, a to su zakljucili jer je vozio kamion prema Dubrovniku. mislavov zamisljeni frend, barba Ivan
16. Koja CF je dvije godine bila zaljubljena u jednu zenu?Mamasita
17. Sto je Argeta? U Sloveniji kažu - noro dobra pašteta!
18. Koja neondulirana CF je autorica najsimpaticnije price iz zivota o dojenju, u kojoj su glavni akteri 'beba 1' i 'beba 2'?Virgo30
19. Dopunite recenicu - O Jaslaaaaa, o Veslaaaaaa, o vrag vam imena ponadiva!
21. Koja CF ima ima najoriginalniju svekrvu, a bome i pedijatricu?Gago
22. U koliko kvadrata mora zivjeti jadna Ivonna?80
23. Koje dvije CF mogu ravnopravno ponijeti naslov najbolje sivacice platnenih pelena?Coccinella i Mama i Vjeko
24. Kako se sokira slanutak?polije se hladnom vodom nakon kuhanja
25. Tko je Semko?imaginarni prijatelj snorki i njenog brata
27. Koje CF su se udale za profesore s faksa (ajde dobro, asistente)?Amalthea i Mamita
28. Dopunite izraz - pradeda Mile, dojena beba.
29. Kako se dijele zene po Sanjicinoj teoriji?kuharice i domaćice
30. Nabroji CF - supruznike.JBT i Loli, daddycool i bucka, TATAMATA i bubimira, ribafish i miha, mamaitata (oboje), Josipa i Josip... Maja i Inquirer
31. Kako je Busy Bee zvala svoju pecnicu?Crna rupa Kalkute
32.. Koja CF jedva ceka da prodje porod i postporodjajne muke, pa da se napokon prisjeti kako to seks izgleda, a nije Mostarka?Spooky
33. Zasto Ivaru nije sjeo Zlatko?Ivaru Zlatko nikako nije sjeo jer je pretjerivač
34. Ciji muz nosi frak, a nije sef sale?muz od Mime, inace muzicar
35. Tko su Luci, Zlopi i Tifi? Luci je dr. Lucinger. Zlopi - dr iz Petrove (Zlopaša?). Tifi - dr Tiefenbach
36. Kako cesto Lutonjica pece kolace, te kojom prilikom i koje?dva puta godisnje, za rodjendan i Bozic, pece chocolate chip cookies
38. Zasto Tinkie winkie nije upisala smjer fotogrametrije? ne vidi 3D
39. Nabroji tri vrste baklava:
a)turska ili bosanska
b)grcka
c)japanska
40. Romeo i Julija su isto sto i Lejla i Medznum.
41. Koja CF je ljepsa od indijske misice?bibai
44. Kako se deklinira 'Saradadevii'? to joj ni sestra ne zna, provjereno
45. Ako u pretraznik upisete 'Natasa30+heb*' koliko topica cete dobiti? svaki dan sve vise
46. Koja CF i NjM su smazali 2 kg nojetine za rucak? Jelka i NJM
47. O cijoj se svekrvi napisalo vise nego o princezi Diani (pet strana)?Romininoj
49. Na koja plava metalna vrata treba pokucati da bi se uslo u MTC-ov ducan s tvornickim cijenama?iza porte lijevo, desna plava vrata (vjerujte mi)
50. Koja CF je osvojila buduceg supruga vlastitim nogometnim vjestinama?[Roko_mama[/b]
51. Objasnite razliku izmedju tuluma i derneka?Tulumi ne postoje u Bosni jer se svako okupljanje spontano razvije u dernek, a derneci navodno postoje u Hrvatskoj ali ih se forumašice više ne sjećaju...
54. Hocemo li ikada vidjeti puros? ivka je vidjela, stvarno postoji
56. Da li je itko kuhao po meniju za studeni? cak ni dille
57. Tko je Vanjina baka?Izbrisan je topic o Pipi D.Č. vrtiću, pa možemo samo sumnjati da je baka neka zvjerka
58. Koja forumasica planira u skorije vrijeme imati frizuru "Fudbalerku"?ivarica
59. U kojem tjednu je Mamita?to se ne pita - to ne zna ni ona sama!
60. Čiji muž je "pljunuti" Andre Agassi? Brundin
63. Koja je ČF natukla najviše kg u trudnoći i koliko?~lex~, 38
Ma daj, pa zar stvarno mislis da bih mogla sastaviti kviz bez NJE? Kakav bi to kviz bio? Ima nje, ima... a nije pod brojem 8.ivarica prvotno napisa
A za ostale CF koje su se nasle ozaloscene neuvrstavanjem u kviz napravila sam malu dopunu...
64. Koja CF je jednom pop... i cavlom (ekserom) ostrugala fuge i kuhinji i prefugirala ih?
65. Nakon koliko godina potucanja po raznoraznim forumima se Lilly prvi put zaposlila?
66. Sto je to fraktal i zasto nam je on bitan?
67. Koja CF je nedavno postala majka pete princeze?Dafne
68. Koja naljepnica je odigrala presudnu ulogu u susretu koje dvije CF na autoputu ZG - ST za vrijeme kojeg je nastala legendarna fotografije njihovoih dovje djece na tutama?iRodina naljepnica - Beba u autu
69. Koja CF ima lehvu izrezanu od tankog, tankog netretiranog drveta, sva je u jednom komadu, na papirnoj podlozi kontrastne boje?
70. Sto bi ~lex~, da je mala, valjda na koljenima molila mamu?
71. Nabroji CF angliste.
72. U kolikoclanoj obitelji ce kroz par godina zivjeti Sami i Edita?
62 Damian (?)
68 Rodina beba u autu
71 dille, wewa,... znam da ima jos
72 cetveroclanoj?
Ma da, cetveroclanojninet prvotno napisa
Mogla si barem reci petero-ili-vise-clanoj.
Sta ja mogu kad je "njoj(zi) dosta"...
Amalthea!apricot prvotno napisa
![]()
"
20. Nabrojite CF koje su svojoj djeci napravile najljepse rodjendanske torte.[b prvotno napisa
Moj mali doprinos.......![]()
ovo znam sigurno
8) 72. Edita i Sami ce u narednih 20 godina zivjeti u cetveroclanoj obitelji iliti porodici.
Dille, kakva su sad ovo pitanja? nesto novo si ubacila?