-
Selidba
Ovako.
Malica ima skoro 15 mjeseci.
Za koji tjedan se selimo u UK.
Ja sam pocela raditi kad je navrsila 4 mjeseca, i prestala raditi kad je navrsila 9 mjeseci. Od onda smo svaki dan skupa.
Kad se preselimo, pocinjem raditi, skoro odmah (imam mozda desetak dana da nadjemo stan).
Sad smo kod bake i dede u stanu.
I ujaci ujine i bratici su u blizini i skoro svakodnevno prisutni.
Dijete uziva.
Bojim se da ce moja mishica dozivjeti veliki sok.
Zanimaju me vasa iskustva i savijeti kako se postaviti, a moze i samo malo utjehe.
-
Želim ti sretan put i da sve super prođe.
Savjet neki baš i nemam. A tko će malenu tamo čuvati, ide u vrtić?
-
Ne brini,
maleni vole rutinu, ali vrlo brzo prihvataju promene.
Tebi će sigurno biti teže da složiš i uklopiš sve što treba-novu zemlju, stan, posao, čuvanje bebe.
-
-
Mislim da su malci vrlo fleksibilni i prilagodljivi. Nemoj puno strahovati oko toga, prije će se ona unervoziti zbog tvoje brige i straha, nego zbog promjene kao takve.
-
ne brini, kao i na sve promjene do sad, i na ovu će se sigurno brzo naviknuti.
pokušaj i ti biti smirena, djeca znaju.
-
-
ček kaj ste se vi vratili iz italije?
-
Ma bit će sve ok. Kako bi gledala da se seliš, ne znam, u Belišće
-
-
Ja se na tvom mjestu nebi brinula, dijete je prepremalo i teško da sve to može negativno utjecati na nju. Ono što će ona primjetiti ste vi i vaš stav prema svemu. Ako ste pozitivni onda sve pet
-
Ma bit će sve ok, oni se prilagode puno brže i bezbolnije nego mi odrasli. Mi smo prije 3 mjeseca selili u drugi grad, gdje sad nemamo nikoga(isto ostavili svu rodbinu, bake, ujaka....), pa su se klinci navikli za tren. S tim da je stariji krenuo u školu, 1. razred, totalno nepoznata sredina. Sad već pričaju s naglaskom.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma