Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: pitanje za mame iz rijeke

Laura avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno pitanje za mame iz rijeke

Ja sam mama sinčića od 2 i pol godine. Već sam na forumu pričala o njemu, kako još ne govori, ali iako vidim neke pomake, doktori još uvijek kažu da postoji neki poremećaj, ali ne u govoru neki u njemu samom...neki pervazivni poremeća po njima je,ali još ne znaju što mu je točno...nemam pojma jer još uvijek nitko nije napisao nešto konkretno! Dječji psihijatar kaže da ona vidi samo poremećaj u razvoju govora ( ali u onih deset min kod nje ne znam koliko je toga mogla vidjeti ), dok se dj.psiholog i neurolog ne slažu s tim. EEG nismo još uspjeli napraviti jer nije pustio pa je to odgođeno za dva tj., a moramo ići i u zg. na audiologiju. Ugl,da ne duljim... Tamo gdje ja živim nema baš djece i nismo imali skoro ništa kontakta s njegovim vršnjacima. Zapravo, skoro ni sa kim, najčešće sam ja bila sama s njim i sad me muči je li to sve može biti posljedica manjka socijalnog kontakta. Upravo zbog toga odlučili smo se preseliti u rijeku na neko vrijeme kako bi se počeo družiti intenzivnije s ostalom djecom. Tek smo se preselili tako da još nisam nikog upoznala, a onih par puta što smo bili u parkiću nismo nikog sreli. Imam veliku želju da mi maleni bar nekog vršnjaka upozna, pa ako ima neka mama iz okolice bulevarda i trsata, može mi se javiti na pp pa da se nađemo u parkiću s dječicom... To bi me jako razveselilo

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam iz Rijeke, s Krimeje, samo nemam vršnjaka, no u onom "novom" parku na Vojaku uvijek kad je lijepo vrijeme ima gomila djece i ako odete tamo, sigurno ćete naći nekog za druženje. Samo, možda da se ne nadaš previše da će ti se maleni i htjeti družiti, klinci te dobi se još uvijek uglavnom igraju jedan protiv drugog

Laura avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Balarosa, hvala na odgovoru! Mislim da sam našla taj parkić (ne znam mislimo li na isti, ali stvarno uvijek ima djece). Ja sam cijelo vrijeme išla u krivi, taj je bio prilično zapušten, a ja smotana, mislila da je to jedini :D Na žalost, nije se previše družio, ali bar je bio u blizini dječice. I to je nešto za početak...

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Pozdrav ...baš i ja tražim društvo za curicu od 18 mjeseci ... nešto je mlađa od tvog sinčića ali tu su negdje ...još ne mogu slati pp ali ako ste vas dvoje zainteresirani možda se nešto dogovorimo...
    usput i svima pozdrav na forumu

Laura avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Pozdrav, Blondina!!! Naravno da sam zainteresirana, ali ne znam kako ćemo se dogovoriti bez pp?

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja sam mislila poslati pp nekom moderatoru (a zaboravila da nemam pp) pa sad molim moderatore ako je moguće da se e mail izbriše nakon što ga laura pročita - radi spama i sl... ili ako tko ima info kome se, gdje obratiti za to

Ontopic - kako stoje stvari sa nekim igraonicama u ri za jaslićku/vrtićku djecu? Naši kvartovski parkići su prazni

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Laura, poslala sam ti mail od blondine na pp.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Da,to sto se igraonica tice i mene zanima.

Sin ce sad 15mj, trenutno nisam u Rijeci (zato se i nisam prije javila na ovu temu) ali za 2mj se vraca suprug pa cemo opet bit puno u Rijeci, i mislili smo mm i ja malo s njim u neke igraonice, ili parkice gdje ima vise djece njegove dobi buduci da se ovdje ne druzi s tako malom djecom (samo od 6-12g jer su mu bratici toliko stari a zivimo u istoj kuci).

Jel zna netko u Rijeci gdje ima i ime igraonice koja prima djecu oko 18mj? U koje parkice vi idete i gdje bude djece?

Hvala

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Hvala busybee Mi trenutno čekamo proljeće , inače više smo dosad šetali uokolo...a sad mi taman počinje biti malo veća i mislim i zainteresiranija za klince....ali kod nas imamo koji parkić, no više manje su uvijek prazni, evtl bude dosta starije djece.... čula sam daima neki park na Trsatu koji je uvijek pun ...ali nismo bili.... sad ćemo u potragu za društvom :D nisam dosad vidjela igraonice skoro uopće, posebno ne za tako male...ima u mercatoru ali mi je nekako za veće klince (možda je to moj dojam samo)...

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nema baš igraonica u Rijeci za tako malene Rijeka je stvarno koma po tom pitanju. I meni je bilo užasno jer nisam iz Rijeke pa nisam nikoga znala, tako da cure, znam kako vam je )
    Mi smo se sa frendicama organizirale da se nadjemo jednom tjedno sa klincima koji nisu u vrtiću pa se malo družimo pa ako je netko zainteresiran neka nam se pridruži. Obićno smo se dobile kod jedne doma ali sada dolazi lijepši dani pa možemo i vani )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •