molim vas, napišite mi ako znate, u koja auta stanu 3 AS
isključena su auta kao što su džip,mečka, bmv...
molim vas, napišite mi ako znate, u koja auta stanu 3 AS
isključena su auta kao što su džip,mečka, bmv...
a ovisi i koje sjedalice
i koristi pretražnik
http://forum.roda.hr/threads/60144-K...tri-as-u-autu-!
renault espace
Opel Meriva .Mi smo odusevljeni s njom,izvana mala a unutra tako prostrana.Nas je sve skupa s kreditom dosla oko 150 000 kn,ali to je bilo bez kune ucesca i to nova.
u skodu octaviu. Mi ju isto imamo, no zasad je u njoj samo jedna AS, ali jedna prijateljica ima tri klinca i bez problema ih voze svu trojicu u skodi (neznam samo koje sve sjedalice imaju..)
I moram jos dodati, velika prednost ovog auta je i jako prostran gepek - ljudi se ne mogu nacuditi sta mu sve u nju nakrcamo, cesto putujemo i uvijek imamo hrpu stvari za voziti. MM svaki put bude odusevljen kolicinom koja u nju stane!
opel astra G (mi imamo,stanu 3 maxi-cosi as) i astra GTC.
na to pitanje je nemoguće odgovoriti bez da isprobaš. previše je mogućih kombinacija sjedalica, grupa sjedalica, modela.
ukoliko ima 3 isofixa onda mislim da stanu bilo koje sjedalice...
Xsara picasso je zakon, imam i C5 koji je puuno veći, a jedva stane dvije.
U Xsari sam montirala dvije i stane još jedna između.
Ja bih rekla da u svaki koji iza ima tri sjedala, ali da su sjedala svako za sebe...Ne onako kao klupa.
Inače još i Fiat Multipla, Honda ona neka kaj ima napred tri i iza tri sjedala, ajme ne znam koja je točno....
hvala na odgovorima,
nisam napisala koje as jer će od 5 mj trebati jedna od 0 do 9 kg, ali nakon godine dana trebat će as od 9 do 18 kg,
a trenutno imamo jednu od 9 do 18 kg maxi cosi i maxi tobi od 15 do zaboravila sam koliko kg
imamo par mjeseci da odlučimo, a vaši odgovori će malo pripomoći razmatranjima,
i naravno, počela sam opet igrat bingo, i dao bog da dobijemo,mislim da bi puno lakše odlučili se za kupnju
Ovo je više kao topic tko koji auto vozi.
Bilo je već gro ovakvih tema... odabereš si 5 auta koja zadovoljavaju vaše zahtjeve, pa eliminirate one u koje ne stanu ili piše u uputama da nije preporučljivo stavljati 3 AS.