Pokazuje rezultate 1 do 50 od 82

Tema: Metode i učinkovitost kontracepcije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Čuj nema ovulacije kod pilule , tako da praćenje ovulacije možeš prekrižiti. A prekinuti snošaj i tako nije pouzdan , pa ćemu patnja?
    Yep! Nema ovulacije kod pilule...ponekad ispadnem pravi seljo beljo, jos da nisam pila pilule mogla bi se izvuc na neupucenost...
    Muci me kaj sam se prosli put od njih uzasno udebljala, promjenila sam 3 vrste i niti jedne mi nisu odgovarale. Nekako se nadam da ce Jasmine mozda biti bolje prema mojoj, ionako vec prevelikoj, kilazi.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Yep! Nema ovulacije kod pilule...ponekad ispadnem pravi seljo beljo, jos da nisam pila pilule mogla bi se izvuc na neupucenost...
    Muci me kaj sam se prosli put od njih uzasno udebljala, promjenila sam 3 vrste i niti jedne mi nisu odgovarale. Nekako se nadam da ce Jasmine mozda biti bolje prema mojoj, ionako vec prevelikoj, kilazi.
    Meni je taj flaster bio super, ništa mi nije smetao, osim što sam i od njega (kao i od pilula, a skoro sve sam probala) stalno imala gljivice. Onda sam definitivno raskrstila sa kombiniranom hormonskom kontracepcijom, estrogen nije za mene.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •