Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: čajevac otrovan za ljubimce ???

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno čajevac otrovan za ljubimce ???

drage moje ne znam da li se već pisalo o tome, ali nisam imala vremena puno pretraživati...zanima me da li je istina da je čajevac otrovan za kućne ljubimce, posebno mačke? počela sam odnedavno koristiti ulje čajevca u kući i nekidan nakapala malo u vodu za pranje poda, svekrva me nakon toga upozorila kako je čajevac strašno opasan , zapravo smrtno otrovan , za mačke, a problem tu nastaje jer mi imamo 2 mace, one su tada bile vani, jer ih puštamo, vratile su se tek navečer pa se ništa nije dogodilo...pa ukoliko nektko ima informaciju dali je to istina molim da me prosvijetli...hvala unaprijed...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

istina je da se kucni ljubimci mogu otrovati cajevcem. ali mislim da to sto si pod oprala jednom, s dvije kapi cajevca, nece macama uciniti nista lose. samo nemoj nastaviti s tom praksom.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

i ja sam čitala da je jako otrovan za pse, dakle i za mačke
    čak je i mala količina dovoljna
    možda da prijeđeš preko poda čistom vodom i vjerojatno im ništa neće biti

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Upiši samo na Google "tea tree oil" pa ćeš naći dosta podataka o tome.

Evo samo jednog kratkog citata (skinut s Wikipedie):
    According to the American Cancer Society: "Tea tree oil is toxic when swallowed. It has been reported to cause drowsiness, confusion, hallucinations, coma, unsteadiness, weakness, vomiting, diarrhea, stomach upset, blood cell abnormalities, and severe rashes. It should be kept away from pets and children."

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •