-Skulurana-...bas si me nasmijala..haha...imas pravo, potrosila vec jesam dosta na testove
E sad dobila ja neku cudnu m.sinoc...i nikak da pravo krene:/...sve nesto kapljice, roze, jooooj...zvala sam ginica, sve mu objasnila..reko mi je da pricekam jos koji dan, al ak slucajno pocnem jakoo krvariti da dodjem odmah...al da ne misli da sam trudna, makar postoji mogucnost da su ovo neke lazne kapljice, al da je uvjeren da cu vec do navecer imati pune "pelene", jer posto je dosta kasnila nije to nista cudno, a da kad dodjem na kontrolu da ce on sam odmah vidjeti jel mozda nesto bilo(hmmm to bas nisam skuzila)i dal uopce trebam raditi betu hmm..mislim kakav bi ja to frik bila da mi tri testa kazu negativno, da dobijem tu cudnu m., a da na kraju ispadne da sam trudna hahah...sad cu pricekat da prestane i otici cu ginicu..sad se vec bojim da nije nesto trece posrijedi grrrr...moguce da je sve to od stresa, jer ga u zadnje vrijeme nimalo ne fali. Bilo bi mi lakse da konkretno imam onu svoju normalnu m., a ne ovak...joj joj...vidjet cemo!