-
ja imam pitanje..znam da ce mozda biti cudno ali..ovako moj decko i ja prije smo se suzdrzavali od toga da idemo do kraja....vecinom ne koristimo kondome..ljepse nam je ovako..ali sada u zadnje vrijeme kod svakog .... idemo do kraja i on to obavi u meni...nisam jos radila test na trudnocu, moje menge su jako neredovite i dosta mi izostanu..sada mi kasni od 18.1. a danas je vec 30.1. ugl..desavalo mi se da mi je izostala po mj dana pa bi iduci mj imala 2xmj u razmaku od 5-7 dana uz to da bi prva trajala 6-9 dana a druga 4-6...tako da sad nisam vise sigurna...imala sam prije upale jajnika, i stalno imam probleme..
A sad pomalo sumnjam na trudnocu iako nisam jos bila trudna i neznam bas sve kako to je..al znam jedno osjecam povremeno da mi je mucno al ne povraćam..imam vrtoglavice..trbuh me uzas boli od jajnika pa na gore..leda rasturaju..za grudi mi je decko reko da su mi porasle. i da imam neki smeckasti iscjedak koji ima i svoj neki iju miris...a vecinom je bijele boje..
decko mi sam veli da sam mozda trudna i nama je sad to fora koju mi imamo među nama zovemo se mama i tata...al ja neznam sad vise dali sam trudna ili ne..ja velim da ne al ako jesam niko sretniji od mene..al se malo bojim, iako bi zeljela bebu..al sad vise neznam i nisam sigurna..zanima me dali tko ima istu ili slicnu situaciju...pa da mi pomogne....imam 21god.. hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma