Bok!
ovo mi je poznatoTakođer imam policistične jajnike, ali i gadne priraslice na lijevom jajovodu.
Meni se užasno spavalo, kasnila mi je M. 12 dana, imala sam jaka probadanja na području lijevog jajovoda i zatvor je bio grozan. Svi ginekolozi su me uvjeravali da će taj jajovod što prije morati van i da desnog jako pazim jer uz moje jajnike vrlo je mala vjerojatnost za trudnoću. Uz takve dijagnoze + hipotireodizam nisam ni planirala trudnoću. Naručila sam se na pregled, uvjerena da idem na operaciju. Na pregledu mi je doktor rekao da su mi jajnici katatrofa, hidrosalpings je ogroman, ali misli da neće raditi probleme jednom malom mjehuriću na rubu ekrana. Tada sam bila trudna 5 tjedana
Sada sam u 23 tjednu sasvim uredne trudnoće i uživam u lupkanju svog malog čuda. Čak su se i hormoni štitnjače sredili sami od sebe
To što imaš policistične jajnike ne znači ništa, ne vjeruj njihovim pesimističnim prognozama. Možda je još malo rano za test (ne znam, nikada ga nisam radila) ali želim ti jedan lijepi plusić![]()