-
Ciao,
moj "problem" je slijedeći. Zadnja menstruacija mi je bila 23.6.2012 (prvi dan i trajala je oko 3-4 dana) nakon toga još uvijek nije došla inače je redovna :/ Danas sam bila kod ginekologa i imala sam negativan test (testirao je samo vodu). Ja sam isto radila 2 testa u zadnjih 7 dana i bili su negativni. Neke posebne simptome trudnoće nemam osim da sam pospana, boli me trbuh kao da ću da dobijem, leđa me isto malo bole, podriguje mi se lol i prošlog tjedna sam non stop morala da idem na wc, a posebno čudno mi je bilo prošli ponedjeljak navečer sam osjetila dva krugića u predjelu jajnika koje sam mogla da napipam prstima, sutra su bili manji ali se osjećalo kao da je natečeno, danas kad sam to rekla doktoru rekao je "otkud znaš da je krugić" lol rekla sam pa valjda znam šta sam osjetila jer je bilo tako pipljivo. Prije ca. sat vremena sam primjetila neki blijedo smeđi iscjedak. Već sam tako histerična jer su testovi negativni. Da li da idem raditi beta test ili da sačekam još nekoliko dana? Hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma