Pokazuje rezultate 1 do 50 od 146

Tema: Test negativan, a svi simptomi trudnoce tu?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Svakako napravi betu jer si onda sto posto sigurna na čemu si. Menstruacija može kasniti zbog stresa, hormona,....Meni je jednom kasnila mjesec dana, isto sam radila testove (svi negativni) i onda sam na kraju otišla ginekologu i napravila betu i negativna je bila. Nikad mi se to nije prije dogodilo, a ni nemam policistične jajnike, na uvz je sve bilo u redu.

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Pozdrav svima . Ovdje sam nova. Citala sam malo po forumima o testovima. inace imam vrlo uredan ciklus 28-30 dana. Medjutim sad prije nego sto sam trebala dobiti imala sam zatvor. Menstruaciju nisam dobila i sada je proslo vec 7 dana. danas sam opet radila test, negativan je. prvi test sam radila 4 dan nakon izostanka menstruacije isto negativan . Nikada mi se nisu dogadjali ovakvi simptomi. Učestalo mokrenje, osjetljivost na miris dima, bezvoljna sam, tjedan prije imala sam zatvor, i grudi me jako bole. imam lagana probadanja u donjem dijelu, lagano mi se vrti u glavi. i svaki put mislim e bas cu sad dobiti , kad ono nista. ne zelim jos ici kod ginekologa, mislim da je rano. Ne mislim da je bilo nekih stresnih dogadjaja u zivotu a i prehranu nisam mjenjala. zeljela sam vas pitati, za koliko da ponovim test ako menstruacija ne dodje? i u biti dali ima smisla praviti test ili cekati jednostavno dali ce se nesto dogoditi.
    i da, zacudo svi oko mene mi nabacuju da sam trudna cak i ime daju, iako im nisam nista rekla :D :D :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •