-
Svakako napravi betu jer si onda sto posto sigurna na čemu si. Menstruacija može kasniti zbog stresa, hormona,....Meni je jednom kasnila mjesec dana, isto sam radila testove (svi negativni) i onda sam na kraju otišla ginekologu i napravila betu i negativna je bila. Nikad mi se to nije prije dogodilo, a ni nemam policistične jajnike, na uvz je sve bilo u redu.
-
Pozdrav svima
. Ovdje sam nova. Citala sam malo po forumima o testovima. inace imam vrlo uredan ciklus 28-30 dana. Medjutim sad prije nego sto sam trebala dobiti imala sam zatvor. Menstruaciju nisam dobila i sada je proslo vec 7 dana. danas sam opet radila test, negativan je. prvi test sam radila 4 dan nakon izostanka menstruacije isto negativan
. Nikada mi se nisu dogadjali ovakvi simptomi. Učestalo mokrenje, osjetljivost na miris dima, bezvoljna sam, tjedan prije imala sam zatvor, i grudi me jako bole. imam lagana probadanja u donjem dijelu, lagano mi se vrti u glavi. i svaki put mislim e bas cu sad dobiti , kad ono nista. ne zelim jos ici kod ginekologa, mislim da je rano. Ne mislim da je bilo nekih stresnih dogadjaja u zivotu a i prehranu nisam mjenjala. zeljela sam vas pitati, za koliko da ponovim test ako menstruacija ne dodje? i u biti dali ima smisla praviti test ili cekati jednostavno dali ce se nesto dogoditi.
i da, zacudo svi oko mene mi nabacuju da sam trudna cak i ime daju, iako im nisam nista rekla :D :D :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma