Pokazuje rezultate 1 do 50 od 146

Tema: Test negativan, a svi simptomi trudnoce tu?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2018

Početno

E narode imam jedan problem. Prije nekih 15 dana sam pocela osjecati simptome trudnoce mucnine,probadanja u donjem dijelu stomaka i tad sam uradila test koji je pokazao kontrolnu liniju i jedva vidljivu test liniju i ja se bas ponadala da je trudnoca u pitanju al sam pricekala da vidim da li cu dobiti M. Stigla je tacno na izracunani datum i trajala 3 dana (inace traje 4-5 dana) medjutim ja i dalje imam mucnine,probadanja,pojavio se bol u donjem dijelu ledja,vrtoglavice,umor,ucestal odlazak u WC,izrazen njuh,vecina hrane mi se gadi koju sam prije mogla jesti i jutros uradim opet test i pokaze negativno. Sad me zanima da li je neko od vas imao takva iskustva i da li je test mozda pogrijesio? Sorry na dugom postu..

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Jeca00 prvotno napisa Vidi poruku
    E narode imam jedan problem. Prije nekih 15 dana sam pocela osjecati simptome trudnoce mucnine,probadanja u donjem dijelu stomaka i tad sam uradila test koji je pokazao kontrolnu liniju i jedva vidljivu test liniju i ja se bas ponadala da je trudnoca u pitanju al sam pricekala da vidim da li cu dobiti M. Stigla je tacno na izracunani datum i trajala 3 dana (inace traje 4-5 dana) medjutim ja i dalje imam mucnine,probadanja,pojavio se bol u donjem dijelu ledja,vrtoglavice,umor,ucestal odlazak u WC,izrazen njuh,vecina hrane mi se gadi koju sam prije mogla jesti i jutros uradim opet test i pokaze negativno. Sad me zanima da li je neko od vas imao takva iskustva i da li je test mozda pogrijesio? Sorry na dugom postu..
    Ne bih te htjela plasiti, ali ovakva situacija je bila kod mene kad sam imala vanmaternicnu trudnocu. Test je bio negativan, menstuacija kraca nego inace, i svi simptomi trudnice prisutni uz jaku bol u donjem dijelu trbuha.
    Tek kad mi je vađena beta, otkrivena je trudnoca.
    Nadam se ipak da kod tebe to nije slucaj.
    Posljednje uređivanje od buba klara : 03.12.2018. at 10:48

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •