Pozdrav svima ,muz i ja zadnja dva mjeseca radimo na bebi ,međutim prosli mjesec imala sam blage nesvjestice ,mucnine bol u donjem predjelu leđa kao i grcevi u donjem dijelu stomaka ,radila sam test prije ocekivane menstruacije bio je negativan radila sam ga prerano , menstruaciju sam dobila 31.8 na tacan datum ali nije ličilo na menstruaciju kao uobičajeno jer bilo je svijetlo roze boje i trajalo je 2 dana, treci dan sam bila kod ginekologa i rekao mi je da ne vidi trudnocu da sačekam jos jedan mjesec dao mi je folik tablete tj folnu kiselinu koju sam redovno pila i radila sam jos jedan test sutri dan kada sam bila kod gin. Bio je negatovan ,na dijetu smo i dalje radili pratila sam plodne dane ,sada imam iste simptome kao prosli mjesec ,otecene grudi svrbe me ,apetit je 0 a inace sam prije puno jela ,mirise ne podnosim ,imam nesanicu menstruacija bi trebala sutra doci ali ja nemam nikakve simptome kao sto bi me ranije prije 2-3 dana bolio stomak da li je moguće da sam trudna ,test sutra radim jer sutra je prvi dan ocekivane mens izvinite na dugom tekstu je li imala neka slicno iskustvo i da je na kraju ipak bila trudna hvala unaprijed