Hvala ti Solange od srca. A uf, žao mi je zbog izgubljenog posta, kad uloviš vremena, piši! Mi smo u nekom začaranom krugu. Danas sam podigla nalaz brisa - negativan je. A specijalist za orl mu je propisao antibiotik, koji pije već pet dana i treba ga piti dva tjedna pa ćemo onda kao vidjeti je li upala riješena. Za izluditi, pa mi ne liječimo pravim sredstvom. Baš me zanima njen odgovor na pitanje u ponedjeljak - zašto pije antibiotik. Vezano uz tvoj ogromni post, imaj na umu da moj mališa ima sekretorni otitis, dakle on se ne bori s bakterijskom upalom. On ima tekućinu u uhu koja na svaku virozu ili krcat nos aktivira upalu uha. Dakle, dok ne riješimo tu tekućinu, mi ćemo samo gasiti požar koji će se stalno vraćati. Dobro si ulovila, sve krene (kao i ostalima najčešče), s krcatim nosom. Da spriječim nos, spriječila bih i upalu uha, jedino što bi zbog te tekućine i dalje bio nagluh. Izvukla sam ga iz vrtića, nabavit ću Zepter lampu, inhalirat ću, dakle, sa svoje strane ću napraviti sve, ali treba mi liječnička pomoć da utvrdimo je li treći krajnik ili ne uzrok.
Molim vas i ostale, preporučite mi po svom iskustvu gdje da napravim tu fiberendoskopiju (u Puli mi ju nitko nikad nije spomenuo, očito se tu i ne radi, sve sam doznala na netu) - i koji je ORL liječnik super, koji gleda malo šire od klasične primjene antibiotika. Mislim da je Čokolada spominjala drugo mišljenje, pitala sam i ostale za preporuku, ali valjda nismo još stigli do toga. Thnx na utrošenom vremenu da mi pomognete!