Stray, da li si uzimala i neke pripravke ili si samo stavljanjem na cicu postigla relaktaciju?

Maka, prije svega, svaka cast i ne odustaj. Svaka kap tvog mlijeka je dragocjena, a kad bebu hranis SNS-om, ako je beba pravilo postavljena na dojku (imas li koga da provjeri polozaj i bebin hvat, da li je optimalan?), sasvim sigurno ce izvuci svo mlijeko koje se da izvuci.
Promatraj sad prvih dana hranjenja SNS-om kako beba guta, kakav joj je ritam gutanja... kad se krene proizvoditi vise tvog mlijeka i krene povremeno let down, beba ce zustrije gutati, brze ili u vecem cugu (bradica ce se vise izduziti prilikom gutanja).
Kako ja nisam nikad uvodila nocnu dohranu (nocu sam nudila samo cicu, zbog stimulacije prolaktina i zato jer smo mogli cijelu noc biti zakaceni), tjedan-dva nakon sto sam danju dohranu davala na SNS pocela sam cuti (nocu, kad je sve tiho) strcanje mlijeka iz dojke u bebina usta i glasno gutanje (joooj, koja je to radost bila, prava mala festa ).

Osim sto mi je draga frendica, SOS savjetnica, popravila bebin polozaj i hvat (ja imam ravne bradavice, bebac ima visoko nepce pa je bilo dosta frke), koristila sam spricu (friziranu) za izvlacenje bradavica prije dojenja (dok malac nije narastao) i tinkturu za poticanje stvaranja mlijeka More milk plus (preko weba kupljenu)... koristila sam i neke homeopatske pripravke i izdajala se svaka 2 sata, dok nisam nabavila SNS, ali ne osjecam da je ista pomoglo onoliko koliko je ocito pomoglo ispravljanje hvata (i sprica), SNS i ova tinktura.
SNS je odlicna stvar za stimulaciju produkcije kad moras dodavati adaptirano, super da ga imas.

Sretno!