Pokazuje rezultate 1 do 50 od 218

Tema: Molim za pomoc kod relaktacije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Pa ako nekad neće sisati, da mu kapneš kap tvog mlijeka na usnu, mislim da će onda tražiti.
    Što više neka osjeti miris tvoje kože i miris tvog mlijeka, pa da vidiš.
    Neke mame se kupaju zajedno s bebom, tako se opusti mama, a bebica obično bude jako vesela, jer im kupanje paše. Puno gugutanja, i tako.
    Vjeruj da ćeš uspjeti.

Meni se MM smijao: kad treba ići spavati, ja diskretno otkopčam grudnjak, pokažem malenoj dojku, ona odmah traži (to je bilo nakon što je već prihvatila dojku). Kaže on: "Mamica - zavodnica!" Mogu ti reći da se on preporodio kad je malena konačno odbacila bočice, izdojenog i adaptiranog, jer više nije jadan morao pomagati u pranju i steriliziranju svega toga, a nije bilo problema ni s uspavljivanjem.

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Maka, zanima li te možda lijep filmić o dojenju? Iskustva mama i komentari stručnjaka za dojenje.

DVD "Mliječna staza"

Udruga RODA u suradnji s UNICEF-om i Studijom" Dim" napravila je edukativni DVD o dojenju izdan u rujnu 2009. godine. "Mliječna staza - put do uspješnog dojenja" je hrvatski dokumentarno – edukativni film o dojenju namijenjen prvenstveno majkama. Savjetnice za dojenje udruge RODA su ga osmislile, napravile scenarij, organizirale snimanja i sudjelovale u montaži. Produkciju su osigurali UNICEF i Studio "Dim", umnažanje u 50.000 komada je osigurao UNICEF. Režirala ga je Anita Jovanov. Odobren je od stručnog Savjeta za provedbu programa Rodilišta - prijatelji djece.
    Film uz konkretne upute, snimke dojenja i praktične savjete o dojenju, sadrži niz izjava majki i njima bliskih osoba, zdravstvenih stručnjaka i savjetnica za dojenje. Zamišljen je kao priručnik koji će pomoći majkama uputom što raditi u bilo kojoj situaciji s dojenjem, ali i prenijeti osjećaje, probleme i rješenja drugih majki. U vrijeme kad se u našoj zemlji puno radi na podršci dojenju, jer još uvijek nije dostatna svakoj majci, vjerujemo da će im ovaj pristupačan film biti od velike pomoći.

Kako doći do filma?
    1. Narudžbom preko Rodinog web shopa. DVD je besplatan. Plaća se samo poštarina.
    2. DVD možete preuzeti u sjedištu Udruge RODA, Čanićeva 14, Zagreb.
    3. Film možete u cijelosti pogledati putem interneta
    Ne znam da li besplatna narudžba funkcionira i za adresu u inozemstvu, mislim da ne. Napiši mi ako želiš da ti ja pošaljem DVD.

Evo detaljnijih informacija:

http://forum.roda.hr/threads/58759-D...Dna-staza-quot

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •