Pokazuje rezultate 1 do 50 od 218

Tema: Molim za pomoc kod relaktacije

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Maka137 prvotno napisa Vidi poruku
    Je li moguće to? Inače i stavlja ruke u usta isto ko da češe desni. A za balanje da ne pričam.
    Naravno. Sve to ukazuje na zubiće, a ovo opisano može se događati i po dva mjeseca prije izbijanja zubića.

Evo o štrajku dojenja, spominju se zubići:

http://roda.hr/tekstovi.php?TekstID=...D=111&Show=237

Vidim da dok doji okreće se, hoće sve da vidi. Ali preživeću. Nije strašno.
    Da, sada ih već sve zanima. Zato se savjetuje dojiti nasamo s bebom, u polumraku, bez TV-a i ako je moguće bez ometanja.
    Jedino ponekad noću zaspe na pola, pa se budi svakih 15 min, a ja kad više ne mogu da izdržim dam mu ostatak iz SNS bočice, ali kao čašu (jer je usko grlo pa ne curi).
    Ovo mi se sviđa.
    Sad sam poručila Medelinu bočicu koja oponaša dojenje i ako beba ne zna kako se pravilno hvata bradavica i pravi vakum nauči sa tom bočicom. To ću da koristim kad spava a ja se izdajam da mu dam dok je sveže u snu, a i da nauči da vuče u snu - slomim se noću sa njim.

Šta misliš o tome?
    Ako me pitaš što mislim, pa, ja ne bih koristila tu bočicu. Proizvođač sigurno navodi ovo što pišeš, ali tako kaže i Tommy Tippee (druga marka), a i (kršitelj koda) navodi nešto u tom smislu. No, meni se nije baš tako pokazalo u praksi, nego da se beba navikne na dodir, okus i miris tog materijala... tako da ja radije ne bih.
    To je marketing, njihov posao. :/

Ne znam zašto trebaš davati mlijeko kad beba spava - neka spava, a kad se probudi, neka pije. Kad spava, možeš raditi kompresije, ako želiš da više popije, pa da dulje spava.

P.S. Drago mi je što si se javila, već sam se pitala gdje ste.
    Posljednje uređivanje od dutka_lutka : 18.02.2011. at 17:36

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •