Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
Nije sisao po noći od nekih 10 mjeseci (ja sam ukinula noćne podoje). Sisao je do otprilike 4.5 godine kada je sam odlučio da je to to..
Ajoj cini mi se da imam ''jedno od gorih djeteta po ovom'' sto se tice spavanja, ahahah on NIKAD NE PRESPAVA NOC, ni blizu, nije to budjenje samo nekad

Ukinula bi i ja nocne podoje ali neznam kako on pocne vristat i nebi prestao dok god ne dobije cicu, probala sam ga nosit po sobi ma kakvi oce cicu, nece ni vodu ni nista a inace pije vodu. I nije uvijek samo da drzi u ustima par puta tokom noci cak i vuce iz cice, tako da ne razumijem a najede se tijekom dana i navecer puno.
A ja nemam snage jednostavno cijelu noc dezurat i odviknut ga od cice po noci, kako je to vama bilo?

On je opcenito hiperaktivan (nije bolest nego ja to tako zovem hehe), rano sve poceo raditi, puno ranije nego ''po knjigama'' pa mozda zato nemoze ni mirno spavat ili to nema veze...?

Mislim i ovako cu ja izdrzat jos nekoliko mjeseci mozda i vise nego sto mislim s dojenjem ali da se moze promijenit to bez ukidanja dojenja rado bi to promijenila, bit ce da je to ipak karakter ...hm.

Hvala svima na odgovorima :D