-
Mi prestali bas prosli tjedan, taman je napunila 18 mj. Jos sam ja govorila da cemo max.do godine dana, no toliko je rado papala cicu, a i tek nakon godine dana mi je pocela konkretnije jesti dohranu tako da smo ipak produzile. Bile bi mi jos mozda papale, ali je ona u zadnje vrijeme toliko pocela brljaviti i navlaciti me da mi je postalo bolno.
Zadnjih mjeseci je bila poprilicno smanjila podoje preko dana, no dojila je nekoliko puta po noci. prije dva mjeseca smo ukinule nocne, no ona je onda sve one nocne prebacila na dan, tako da me je svako malo hvatala za ruku i vodila na kauc da sjednem da ona papa tite, al to je onda bilo vise sve drugo nego dojenje. Pomalo mi je to sve prestalo zamarajuce, tako da smo sada kada smo bile kuci u hrv. prestale bez problema - ona je bila toliko zaokupljena svojom bakom i djedom, te sa svim tim klincima koji su nam dolazili, igranjem i druzenjem, da je jednostavno polako zaboravila na mamu i cicu.
Par puta i kada bi pitala za titi ponudila bih je mlijekom iz salice i ona bi svaki put sva sretna prihvatila 
I kod nas je spavanje itekako povezano sa dojenjem - otkako vise ne doji spava cijelu noc bez budjenja, a i puno bolje jede ostalu hranu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma