Pokazuje rezultate 1 do 50 od 248

Tema: Kada ste prestali dojiti i zasto?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a čuj, nema veze s dojenjem u smislu ako uspostaviš disciplinu s dojenjem. koju je teško uspostaviti ako na početku želiš isključivo dojiti, a imaš problema s količinom mlijeka pa je dijete na cici 24/7. i tako jedan duži period. i još ako ti ne ide to uspostavljanje discipline i ako ti se svaki pokušaj uspostavljanja discipline svodi na cry out metodu, istina u tvojoj blizini, ali svejedno. i onda odustaneš od uspostavljanja discipline. i prestaneš dojiti kao ja s 26 mjeseci, i dijete počne spavati cijelu noć i jesti.
    Pa moguće da je do discipline (iako ja ne vjerujem da je to nužno uvijek razlog), ali postoji masa primjera oko mene gdje se stvari nisu poboljšale kad je dojenje prestalo. O tim slučajevima govorim. Kad su mame prestale s dojenjem zbog tog nečeg, a to nešto se nije dogodilo ni kad su prestale dojiti a natrag više nisu mogle. I tu ne govorim nužno o dojenju koje traje 26 mjeseci, više recimo do godine dana ili tu negdje.
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 07.01.2011. at 11:34

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Sa 2 godine i 10 mj. Jednostavno je sama prestala, sve manje je cikila, ja sam samo trebala iskljucit ciku po noci. Rekla sam joj da je svo mlijeko popila i to je bilo to. Imam jedno jako razumno dijete sve se da s njom dogovorit, da mi je znat na koga je

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •