Nama je za sada tako, budi se on puno puta i samo tako jer sam se ja slucajno okrenula u krevetu i mrvicu jace pomaknula deku pa je osjetio ili cak i kad je pokriven posebno isto tako osjeti da se mrda krevet,osim ako sam jaako tiha,a nece spavati sam tako da je u svakom slucaju s dojenjem jos samo teze,ali mislim nekako da ce tako bit dok jednostavno ne ode spavat sam u svoj krevet bar ako ne i sobu. Ja bi to jako voljela ali eto onaj ko zeli da dijete od pocetka spava samo kao ja ne dobije takvo dijete a onaj ko moze (cija beba spava cijele noci) ne zeli, tako je to uvijek u zivotu bar meni pa i sada :D Strpit cemo se jos malo pa ce bit bolje..

A ako bude i kod nas da ima veze s pelenom nadam se da ce ju skinut onda sto prije hahaha. Ja sam nekako uvjerena ovo proljece/ljeto ali ne mora biti, ako ne jos lakse s pelenom, posto smo mi stalno vani i puno putujemo i onda nam pelena i dobro dodje,ali sta sad puno djece pisa po gradu i po parkovima i gdje god se nalaze bar tu u malom gradicu gdje ima zelenila pa cemo tako valjda i mi kad ih se rjesimo (to sam se uvijek pitala kako kad tako mali skinu a mi npr volimo bit stalno vani i po izletima (jer kad je muz doma ne radimo ni jedan ni drugi pa imamo 5-6mj 24h na dan skupa i onda samo lutamo negdje).