Citiraj Kupusic prvotno napisa Vidi poruku
Samo ne znam šta da joj dam u zamjenu? Neko adaptirano ili odmah kravlje? Ili nije potrebno ni jedno ni drugo jer jede dosta mliječnih proizvoda tipa mladih sireva, jogurta....
Kupusic, ja svojeg malog jos dojim, ima 16mj, ali svejedno mu uz dojenje dajem kravlje mlijeko, trajno, kao i mi sto pijemo nista posebno.

Nasa pedijatrica kaze kravlje s 12mj, mi smo poceli polako uvoditi nesto malo prije, s oko 11mj, a sada vec jede redovito ujutro za dorucak cokolino, i navecer palentu ili griz uvijek s mlijekom napravljeno, pudinge radim s mlijekom, kakao obozava piti, tako da ja ne bi kupovala adaptirano ako se npr ne dokaze alergija ili neki zdravstveni problem s kravljim.

Znam neke ljude koji daju do 3g djetetu adaptirano, ja na to samo kazem ako imaju viska novaca neka bacaju, po meni nema potrebe, s time da sam puno ranije probala napravit cokolino s adaptiranim i ni ali ni ja nismo to mogli pojesti koliko je to oprostite, uzasnog okusa, znaci ako nije navikla mozda to ne bi ni htjela kao moj recimo.

To je moje misljenje ali kako ja tako i svatko drugi ima pravo na svoje misljenje.