Citiraj bobaibeba prvotno napisa Vidi poruku
ma meni je bilo najbolje kad mi je još dok sam dojila grgu i bila trudna rekao da bi mogla prestat(zbog kalcija i tak) jer da to dojenje za dijete više nema neku nutritivnu vrijednost,a ja sam ga onda pitala pa kuda taj kalcij ode ako ne u mlijeko koje dijete popije...tu su završili njegovi pokušaji da me okani od tog dojenja))
Bas si mu super odgovorila! Meni su "genijalni" ti savjeti koji su totalno nabubane recenice koje se medjusobno pobijaju. Prvo je da dijete nema nista od dojenja (kao mlijeko je bezvrijedno ) a onda da sebe iscrpljujes (jer trosis svoje resurse na proizvodnju neceg "bezvrijednog") i na kraju zakljucak da bi dijete bolje jelo da nije na cici (iako je navodno to sto jede "bezvrijedno" - pa kako onda prezivljava i zasto ne jede ostalu hranu?!) Tu negdje uleti i svajet da mu das mlijeka (na bocicu po mogucnosti) jer mora piti mlijeka (ali normalno ne dojiti - to nije mlijeko, jelte, to je "bezvrijedno"). Obicno jedna osoba moze ovo sve izgovoriti u istom dahu, bez da i jedne sekunde ukljuci mozak i razmisli sto prica...