Stranica 5 od 7 PrviPrvi ... 34567 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 315

Tema: Biokemijska trudnoća ili spontani nakon IVF-a

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, evo i ja imala 2 biokemijsku. jedna u 12mj. druga sada. Molim vas da me savjetujete šta nek radim. Dr. mi je rekao 2 mj. pauze i opet AIH. meni je već muka od neuspjelih AIH-ova. a nit me ne šalje na nikakve pretrage. savjet molim
    žao mi je što moraš opet prolaziti kroz to dva puta ,ja sam u 11 mjesecu imala biokemijsku,možda bi bilo dobro da napraviš markere na trombofiliju možda imaš neku mutaciju a i da neznaš a da to bude upravo ono što izaziva takav ishod odi malo pročita postove na temu IMUNOLOŠKE PRETRAGE I NALAZI NA TROMBOFILIJU

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj jo1974 prvotno napisa Vidi poruku
    žao mi je što moraš opet prolaziti kroz to dva puta ,ja sam u 11 mjesecu imala biokemijsku,možda bi bilo dobro da napraviš markere na trombofiliju možda imaš neku mutaciju a i da neznaš a da to bude upravo ono što izaziva takav ishod odi malo pročita postove na temu IMUNOLOŠKE PRETRAGE I NALAZI NA TROMBOFILIJU
    xxxx

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Pozdrav svima,imala sam kiretažu 26.1. i još uvijek nisam dobila prvu mengu(kasni mi nekih tjedan dana).Zanima me jel imao tko slično iskustvo?Ne znam koliko da još čekam dok se ne javim dr.

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

inna meni je moj dr nakon kiretaže rekao da je neki prosjek između 4 i 6 tjedana, ali da nije rijetko i da bude duže od toga. Rekao mi je da se javim ako bude kasnilo više od 7 tjedana da mi da tablete

morskavila avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj inna28 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima,imala sam kiretažu 26.1. i još uvijek nisam dobila prvu mengu(kasni mi nekih tjedan dana).Zanima me jel imao tko slično iskustvo?Ne znam koliko da još čekam dok se ne javim dr.
    ja sam dobila nakon 7 i pol tjedana

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

meni evo stigla druga M i idem ovaj postupak ponovo u boj, smrzlice čekaju pa ako bude što od njih pokušat ćemo već ovaj mjesec. Ako ne, slijedeći idemo ponovo u stimulirani

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bravo Venddy!Kod mene se nesto sve oduzuje...Na polovici ciklusa sam nakon 2.m i ako me ceka histeroskopija sto jos ne znam,mogu u FET tek ciklusom sredini maja iliti ga pocetak lipnja za sam FET.Uzasno dugo od kiretaze 28.12.

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sela potpuno te razumijem, jako je teško čekati, ja bih najradije odmah ponovo u stimulirani. Bila sam ga dogovorila za svibanj ali kako ionako sama plaćam (nisam uspjela upast preko HZZO sve do rujna) zvala sam dr da ga pomaknemo na travanj. Ne mogu čekat, ubija me što moram propustit neki ciklus

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo da vam se i ja pridružim, pred par dana sam imala svoj drugi missed ab i kiretažu. mislim da ću u slijedeći postupak kad obavim neke imunološke pretrage po savjetu doktora jer su mi se spontani desili gotovo u istoj fazi trudnoće. a onda u FET bez dugog čekanja.
    a što se tiče m prošli put sam dobila cca za 30 dana od kiretaže, skoro pa kao i inače.

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

uh nora baš mi je žao, želim ti od srca da je to poslijednji put što ti se to desilo. Mene isto drži strah što ako ponovno zatrudnim i ponovno budem prolazila kroz miss ab? Da li si radila kakve pretrage nakon prvog puta?

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

prvi puta sam radila samo sve briseve i to je to. premda sam prvi put bila i nekako naivnija po pitanju svega i prihvatila sam odgovor doktora s puno povjerenja da se to događa i tu je kraj cijele priče. nisam išla u prevelike detalje jer je to kao normalno. sad ću napraviti sve imunološke pretrage jer sumnjam na probleme s cirkulacijom.

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

nora77, žao mi je. Gdje si bila na IMSIju?

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

oprosti ako guram nos, kakve probleme s cirkulacijom imaš? Dala si mi mislit jer o tome nisam do sada razmišljala uopće, a moja cirkulacija je isto prilično loša. Od kada sam imala spontani osjećam se ko hipohondar, kad netko nešto spomene ja se odmah pitam bi li i ja trebala to provjerit. Ili da prihvatim ono objašnjenje liječnika, događa se. Ili da pripišem to svojim godinama, dakle i kvaliteti moje 38 godina stare jaj.st. Uh

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

venddy, ovo je neka standardna paleta koju dr. P. traži zbog sumnje na urođenu i stečenu trombofiliju: Faktor V, Faktor II, PAI I, ACE, Antikardiolipinska AT IgM i IgG, LAC, Protein C i S, NK stanice. Možda još dodati homocistein ali za hiperhomocisteinemiju ju ionako terapija folna kiselina koju mi sve već godinama pijemo. Pitaj najbolje u Citu gdje se liječiš.

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

gala hvala ti na navedenim pretragama, u ponedjeljak sam kod dr.P pa ću ga upitat da li smatra da bi i ja trebala napravit pretrage

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja jučer dobila drugu mengu nakon kiretaže ... ciklus bio 29 dana. Mislim da ću u sljedećem ciklusu u postupak. Uf ... još jedan mjesec čekanja...
    A moram još i briseve odradit, skoro sam zaboravila..

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

rikikikiki strpljivo još jedan ciklus, pa u nove pobjede
    Kod mene stigao i treći siklus nakon biokemijske, sve u roku (na 29dana) i jako je oskudan, evo danas 3dc i skoro pa gotovo... još 18 dana i počinjem s protokolom. Ovih par mjeseci se čini kao čitava vječnost...

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja imala kiretazu 9.2. i jos nema naznaka menstruaciji.....

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

i moja i prva i druga M nakon kiretaže jako su oskudne, 2 dana i to je to. Evo mi je danas nastupila ovulacija a tek je 9 dc.

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Moje m su ful jake, takve su mi od kad sam rodila ... prije su bile oskudne, a nakon poroda strašne. Sad nakon kiretaže su opet obilne ... ne znam s čim je to povezano, al mi to predstavlja priličan problem.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj venddy prvotno napisa Vidi poruku
    oprosti ako guram nos, kakve probleme s cirkulacijom imaš? Dala si mi mislit jer o tome nisam do sada razmišljala uopće, a moja cirkulacija je isto prilično loša. Od kada sam imala spontani osjećam se ko hipohondar, kad netko nešto spomene ja se odmah pitam bi li i ja trebala to provjerit. Ili da prihvatim ono objašnjenje liječnika, događa se. Ili da pripišem to svojim godinama, dakle i kvaliteti moje 38 godina stare jaj.st. Uh
    Draga venddy ovo o čem pišeš upravo i mene muči!Upravo taj strah, zapravo neznanje "zašto" i mene izluđuje! I ja sam dobila odgovor-događa se! Pitala sam dr. nakon kiretaže za pretrage ali je samo rekao da nema potrebe-tek ako se ponovi!A upravo se toga najviše bojim! Pa zar to treba ponovo proživjeti da bi znale na čemu smo?
    Isto tako možda su krive i moje 38 godina stare js! Ali radije bih obavila pretrage i spriječila što se spriječiti da...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

i da nakon kiretaže prva m. mi je došla 42. dan, druga normalno 29. dan, al iznenadilo me što mi je nakon neuspjelog stimuliranog druga m.
    kasnila -došla 35.dan -valjda je i to normalno

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pretpostavljam da je to sve normalno, čime se sve kljukamo i ne čudi me ako se nešto malo poremeti. Meni je drugi ciklus nakon kiretaže bio 27 dana kao i inače ali je M trajala 2 dana i ovulacija bila već 9 dan. Jedva smo uhvatili folikul jer je bilo stvarno neočekivano da je već krenila ovulacija.
    Ja sam u subotu na novom transferu, dr je zaključio da nema nikakvih naznaka da je potrebno raditi sve te pretrage. Kod žena naših godina navodno je za očekivati spontani čak u 50% trudnoća. Mogu se samo nadat da ukoliko sada ostanem trudna neće završit isto kao i u siječnju. Ne moram ti ni reći koliko me strah, ali što ću, idem dalje s vjerom da će sve biti super, a ako ne bude krenut sa daljnjim pretragama

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo danas ste mi jako pomogle sa svojim pricama jer mi se svijet srusio kad sam shvatila da nema razloga zasto smo opet izgubili trudnocu (tj. bar ne poznatog), nego smo eto jednostavno ocito upali u statistiku od 30% trudnoca koje dobro krenu, a lose zavrse
    Nakon jedne biokemijske i jednog blighted ovuma i izmedju nebrojeno ciljanih odnosa u mjesecima kad bih imala ovulaciju (MM i ja 32 god, ja PCOS, ali vrlo dobro reaktivan na terapije, on od astheno do skoro pa normo tj. velikog poboljsanja nalaza u proteklih par godina) smo isli na sve moguce pretrage te meni otkrili trombofiliju (heterozigot za MTHFR i PAI-1), u ovaj smo se postupak zaputili oboruzani heparinom od dana transfera. Od tri sjajne blastice (kao sto rekoh, dobro reagiram na sve moguce terapije i postupke) primile su se dvije. Beta 13DPT 307, 17DPT lagano krvarenje (mirovanje, utrici, apaurin), ali beta 1180, a za tri dana 2485 pa se nadamo da je sve ok. UZV 5+2 pokazuje da se jedan prestao razvijati, ali da je drugi sjajan, zumanjcana, embrionalni odjek, sve sjajno. Naruceni na UZV za tjedan dana, sad u ovu iducu subotu, kad se nadamo srceku, ali ja bezveze (iako ne krvarim i nemam nikakve simptome iceg loseg, nagovaram muza da me jucer odvede na betu, kao da malo uzivam u velikim brojkama - beta 234. Danas UZV koji potvrdjuje betu, u petak idem vidjeti da li cu na kiretazu ili ima nade da se samo iscisti.
    Nema pretrage na kojoj nismo bili, sve upucuje da mi je heparin bio taj faktor koji je ovaj put omogucio dobru implantaciju, a zasto je sve odjednom nestalo i zasto je beta pala tako drasticno u tri dana, ne zna se. Pa mi je danas kad sam se vratila doma s uzv pomoglo vidjeti koliko nas je... hvala vam svima sto ste podijelile svoja iskustva...
    Drzim svima fige da nitko vise ne prodje kroz ovo i da vam svima prvi prvcijati iduci postupak bude uspjesan! Sretno svima!

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ivanchi78 i da ti ovo bude zadnji ovako tužan završetak trudnoće

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ivanchi78-draga tako mi je žao zbog tebe al kao što venddy kaže -ostaje nam vjera da će ipak na kraju sve biti dobro-mora biti!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

venddy -sretno

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

O Ivanchi78 tako tuzno! Nadam se da ce sljedeci puta sve proteci kako treba! Mozda ce ti savjetovati netko da uoci sljedeceg postupka pocnes i malo ranije sa heparinom.A mozda to jednostavno nisu bili oni pravi embrijici.
    Iz sveg srca zelim ti sljedeci put najveci uspjeh, a sada da odradis sto vec treba kako bi cim prije bila spremna za dalje.
    A ja cu isto postati heparinka uoci svog sljedeceg postupka,em sto nalazi nisu presjajni em preventive radi;nece skoditi.
    Sto se ovulacija tice,evo curke pricaju o saranju,jedan ciklus ovako drugi onako;slazem se.Ovulacija u ovom trecem ciklusu 16. dan dokazana trakicama.Specificnost ovog ciklusa je da je i m bila nesto produzena-10 dana( ne prava m vec kao smedjarenje) i poklopila se i sa stvaranjem sluzi.Sluzarim(da mi prostite na izrazu) od 9 dc do danas 24dc,nravno sad puno manje..Osjecam endo i unutarnje organe od ovulacije za popi.....Prosli ciklus UZV i sve pet.A evo naredni..zbrcka.Ah bit ce bolje....
    Venndy sretno!
    Posljednje uređivanje od Sela : 17.03.2011. at 09:37

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ivanchi78 draga jako mi je žao što si prošla kroz toliku bol...šaljem ti ogroman zagrljaj i vjerujem, sigurna sam, da sunce dolazi nad tvoje nebo jako skoro!
    Sela neka si ti sluzava i balava to je znak da je sve OK..... Neka ti se sve uhoda kao švicarska urica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ivanch78, sve mi znamo da svaki MPO postupak možda neće uspjeti... Kao što ni svaka prirodna trudnoća kod "zdravih" parova ne uspije... To je jednostavno tako. Nije svaki "spoj" dobitni. Ali, barem znaš što je uzrok vašim problemima. Sada se "samo" moraš oboružat strpljenjem i dočekat ćeš svoje sunašce. Sigurna sam!
    Meni je najgore bilo ono razdoblje kada smo svaki ciklus išli na nove i nove pretrage, i nikako naći uzrok. Sada kada znamo s čim se borimo - nekako mi je lakše... Znaš da si napravila sve kako treba, poduzela prave postupke, a što bude dalje... to je na žalost onaj faktor sreće ...
    A kažu, sreću treba zaslužiti! Mislim da je mi opako zaslužujemo! Doći će. Mora!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hvala vam svima na toplim rijecima. Kad pogledam po ovim stranicama koliko je tu beskonacno hrabrih i jakih zena uvijek mi bude lakse. Kao sto kazete, znam sto je uzrok problema, znam da ne uspije svaki put i cak se smatram sretnom i sto, kad vec moram gubiti trudnoce, ih gubim rano. Zvuci cudno, ali ne mogu ni zamisliti snagu koja je potrebna za prezivjeti gubitak tek rodjenog djeteta ili trudnoce u nekom poodmaklom tjednu.
    Znamo sve da uvijek moze gore, ali bome uvijek moze i bolje pa ce tako nadam se svima vama i biti! Bolje nego ikad dosad sto vam je bilo, dobitno, s toplim i mekanim smotuljkom na kraju price...drzim najjace fige sretnice svima!

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ivanchi78 prvotno napisa Vidi poruku
    Zvuci cudno, ali ne mogu ni zamisliti snagu koja je potrebna za prezivjeti gubitak tek rodjenog djeteta ili trudnoce u nekom poodmaklom tjednu.
    Ne zvuči nimalo čudno! osim za nekog tko nikad nije prošao ono što mi prolazimo...
    Posljednje uređivanje od patuljchica : 17.03.2011. at 11:30

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

UPOMOĆ !!
    Nakon kiretaze 9.2 cekala sam mengu i docekala 19. 3. Onda me moja dokttorica poslala na neke pretrage, secer, stitnjaca, brisevi, sve ok. Ali jucer dobila nalaz za lupus antikoagulans-pozitivan! Kao, u ponedjeljak morampo hitnom postupku prvo kod interniste a onda na daljnju "obradu"..sto to znaci, ima li netko iskustva s time? A danas subota..jucer od soka nisam znala di sam..krvna slika super, nikad nisam imala los nalaz do sada..i kao, doktorica se cudi kako sam vec rodila i imala normalnu trudnocu bez heparina...

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Smiri se. Jedan nalaz ne znači ništa. Za dijagnozu antifosfolipidnog sindroma moraš imati 2 pozitivna nalaz u razmaku od 12 tjedana. Javit ćeš se internisti, izvaditi još nalaza ako treba i vidjeti za dalje.

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

gala hvala, smirila sam se...iako mi nije jasno.rodila sam iz 8 IVF-a, zasto prije nisam radila taj test- Moze li se izlijeciti, vec sam se ponadala da ako to nekako rijesim, mozda bi mogla ostati trudna i bez IVF-a, jer, nasla sam nesto na internetu da pozitivan La osim sto uzrokuje spontane, u nekim slucajevima sprječava začeče??

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Evo cure ovdje se može pisati o biokemijskoj da se ne opterećuje Odbrojavanje

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure samo da vam pokušam kratko opisati svoj problem, vjerujem da ćete mi vi najbolje znati reći što sada. dakle, spontani iz prirodne trudnoće prije 2 godine u 10-tom tjednu, završila na kiretaži. ta prva trudnoća se ostvarila bez ikakvih problema, međutim na kraju je ispalo nikako doći do nove trudnoće, začepljeni jajovodi, miomi, endometrioza....svu silu dijagnoza sam skupila u dvije godine, dragi ima normo, pa je barem s te strane problem malo manji.
    uglavnom, naš prvi stimulirani ivf u dugom protokolu, dobili samo dvije jajne stanice, jedna se prestala razvijati, drugi zametak 4-stanični vraćen 3-i dan. znala sam da su šanse male, ali ipak.... uglavnom, 10-ti dt, test pozitivan; 11-ti dan transfera test još malo tamniji, ali kreće spotting; 13-ti dan transfera je danas, krenulo krvarenje, ali ne kao obično nego dosta manje, ali ipak po meni prava menstruacija, test opet još malo tamniji nego jučer.
    bila sam jučer kod svog ginekologa i on kaže da mirujem, utrogestani i dalje i beta u ponedjeljak kako je moj mpo-vac i napisao. ponedjeljak je 18-ti dan transfera. e sad, ja se nadam da je ovo biokemijska , a ne vanmaternična od koje imam fobije. u dobru trudnoću stvarno ne vjerujem i mislim da bi bilo iluzorno.
    pitanje vama je da li da odem vaditi betu prije? ako odem u petak, tek mogu vaditi opet u ponedjeljak? da li da prestanem sa utrogesanima? ili da ih krenem uzimati oralno?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

thinkpink tvoje debljanje testa upućuje da beta raste, pa nemoj odmah otpisati stvar. Meni je u slučaju biokemijske taj plus iz dana u dan blijedio, uz smeđarenje i povremeno svježu krv. Vanmaternična boli, pa ako nemaš jaku oštru bol nemoj se oko toga zamarati.
    Moj savjet je da nastaviš s utrićima (oralno ako je krv crvena i svježa, vaginalno ako je smeđarenje), miruješ i čekaš dan kad je dr rekao vadit betu. Možeš i u petak, bit će ti 15 dnt i moći ćeš znati više. Znam da je teško ovo čekanje, ali nemaš izbora. Probaj gledat TV, uzmi filmove, puno spavaj, samo da prođu ti sati neizvjesnosti. Vibram ti od ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    thinkpink tvoje debljanje testa upućuje da beta raste, pa nemoj odmah otpisati stvar. Meni je u slučaju biokemijske taj plus iz dana u dan blijedio, uz smeđarenje i povremeno svježu krv. Vanmaternična boli, pa ako nemaš jaku oštru bol nemoj se oko toga zamarati.
    Moj savjet je da nastaviš s utrićima (oralno ako je krv crvena i svježa, vaginalno ako je smeđarenje), miruješ i čekaš dan kad je dr rekao vadit betu. Možeš i u petak, bit će ti 15 dnt i moći ćeš znati više. Znam da je teško ovo čekanje, ali nemaš izbora. Probaj gledat TV, uzmi filmove, puno spavaj, samo da prođu ti sati neizvjesnosti. Vibram ti od ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    baš sam se nadala da ćeš se ti javiti, namjerno nisam htjela ništa pisati na našoj Ri temi da ne uznemiravam cure.
    a ništa, strpljen - spašen, uzimat ću onda utriće još tih par dana, pa vidjeti kako će se stvari odvijati do petka. iako, do nedjelje sam imala sve simptome trudnoće - mislila sam da je to od utrića, a onda sam samo "splasnula" u svakom pogledu. testovi tamne, ali jako mizerno, dakle vidi se druga crtica, ali nije to ona hrabra trudnoća kad samo izleti plus /to sam vidjela jednom pa znam kako izgleda/.
    bez obzira kako se ovo nekome čudno činilo, ipak sam sretna što sam ugledala pozitivan test nakon 2 godine....na kraju stvarno ispada da nakon kiretaže koja mi je uništila jajovode očito nisam imala šanse više prirodno ostvariti trudnoću.
    hvala ti na dobrim željama!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Samo mala napomena- vanmatericna ne boli uvijek, mene nije boljelo ništa vise nego obična mengaa dogurala do 7. tjedna. Samo će ti beta reci pravo stanje stvari a do tad miruj.
    Sretno!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Potpisujem Gabi25, i mene VM nije boljela, malo ponekad koji grč po dnu stomaka, i ništa više, i također brljavila, čas smeđe, čas čisto, beta skakala u nebesa (20.06.2011. = 18 IU/L), (24.06.2011. =396 UI/L), (27.03.2011. = 2070 IU/L - taj dan na uzv se u amternici ništa nije vidjelo, ali vidjela se GV sa ŽV u lijevom jajovodu), sutradan završila na operaciji...ali se iskren nadam da će kod tebe thinkpink biti dobar scenarij!!! Drži se!!!

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Samo mala napomena- vanmatericna ne boli uvijek, mene nije boljelo ništa vise nego obična mengaa dogurala do 7. tjedna. Samo će ti beta reci pravo stanje stvari a do tad miruj.
    Sretno!!!

hvala na info. oprosti jedino nisam shvatila što si mislila pod tim da je menga dogurala do 7 tjedna. ja sam ustvari krenula krvariti taman na 28 dan ciklusa, dakle čisto školski. da nisam radila kućni test , mislila bih da postupak nije uspio i idemo dalje, ovako još malo živciranja.
    jedina prednost je što sam puno mirnija nego prije dvije godine kada sam mislila da je smak svijeta, sada sam se valjda naučila da do cilja uvijek moram dužim putem...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Vanmatericna trudnoća je dogurala do 7. tjedna. Ja sam počela brljaviti smeđe tjedan dana nakon testa, taman kad sam išla na prvi pregled. Nemoj misliti na najgore, ako je crtica blaga možda je biokemijska, ali ovo sto tamni je dobar znak. Držim ti fige za pozitivan ishod!!!

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hvala Gabi, sad mi je jasno. uspjela sam se nekako smiriti, bilo mi je danas žao što nikad u životu nismo imali u kući ništa za smirenje, jer mi je baš trebalo umrtviti misli. dobro sam sad, bez obzira kako bude znam da će i to proći, kao i sve do sada, za par dana se nadam da ću znati na čemu sam.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

thinkpink vibram iz petnih žila da beta raste i da vam uspije, čak i da ne uspije sada to je super kad s 1.IVF-om bude poz test i to samo s 1 četverostaničnim embrijem, ali mislim da spoting ne mora značiti ništa i samo nastavi dalje s terapijom, sutra izvadi betu pa u pon. opet da vidiš kako se dupla.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hvala Mimi, poslala sam ti pm.
    da, mali četverostanični junak....

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure, danas je 15-ti dt, beta je 4,2. s obzirom na to da sam cijeli ovaj tjedan imala pozitivne testove, a normalno sam prokrvarila u srijedu, zanima me da li se ova vrijednost računa kao biokemijska trudnoća ili ne?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja bih rekla da da. Testovi su osjetljivi na 25 jedinica tako da ti je beta tih dana sigurno bila iznad toga. Jako mi je zao, znam kako se osjecas, i sama sam prošla isto. Drži se!!!

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih rekla da da. Testovi su osjetljivi na 25 jedinica tako da ti je beta tih dana sigurno bila iznad toga. Jako mi je zao, znam kako se osjecas, i sama sam prošla isto. Drži se!!!

hvala ti puno. znala sam što me čeka, tako da nema tu previše filozofije. sve je ok dok ne pomislim na to da treba sve opet ispočetka....ali svaki početak je težak....svaku lošu epizodu nastojim što prije zaboraviti.

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Stranica 5 od 7 PrviPrvi ... 34567 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •