Donkey prvotno napisa
Šaljem veliki zagrljaj svima u svom prvom postu nažalost na ovoj tužnoj temi. S obzirom na iskustvo dva missed pobačaja u periodu manjem od pola godine i nakon puno isplakanih suza, promišljanja, preispitivanja došlo je vrijeme da samoinicijativno odradim ono o čemu moj lokalni socijalni ginekolog sa najmanje 40 godina iskustva kao i voditeljica ginekologije jedne hrvatske županijske bolnice nažalost ne znaju ama baš ništa - a to su sveobuhvatne pretrage o čemu sam sve naučila upravo od vas na ovom forumu i hvala vam zbog toga! Brisevi su nakon prvog pobačaja bili ok, u pon. smo na Rebru za kariogram a planiram još odraditi testove na trombofiliju, imunološke markere (btw. antitijela na štitnjaču ok, TSH ispod 1,5), TORCH, OGTT i hormone za koje unaprijed znam da nisu ok s obzirom da je moja dijagnoza PCOS - anovulatorni ciklusi.
Da li možda neka od vas ima info/iskustvo iz prve ruke što se tiče dr. Duića iz Merkura? Nešto mi je u zadnjem razgovoru dr. L. spominjao dotičnog kao jednog od dva specijalista u RH po pitanju habitualnih pobačaja, thx.