Danas sam bila do firme dogovorit korištenje godišnjeg nakon bolovanja. Srela sam naravno i 4 kolegice koje su me sve pitale kako trudnoća. Nakon što sam rekla da na žalost trudnoće više nema, ne možete vjerovat, sve te 4 kolegice iz iste kancelarije su barem jednom imale spontani, jedna čak 3 puta. Sve danas imaju djecu. Iznenađujuće i srećom utješno saznanje

Odgovori s citatom
. nemam ti što pametno reći
, drži se, drugi put mora biti bolje!!!

... tražila sam UZV i jedva su mi ga napravili, morala sam u ambulantu gdje su naručene trudnice i čekati dok se sve one izredaju. Kad sam došla na red, sestra me napala što dolazim na UZV umjesto da doma mirujem i sama ću si biti kriva ako se sad stanje pogorša i bla bla bla ... nije dala doktorici do riječi ... s takvom agresivnom sestrom još do sada nikad nisam imala posla
. Uglavnom, uzv je pokazao da je plod još na mjestu i neki doktor koji je naišao rekao je da je plod vitalan, doktorica nije puno komentirala mada sam po njenom izrazu kužila da nešto nije u redu. Otišla sam od tamo ne puno pametnija ... osim što sad znam da u takvoj situaciji više nikad ne idem na hitnu. Kasnije sam se sms-ala s Radončićem i dogovorila sutradan pregled kod njega. Plod je još uvijek bio na mjestu ali bez srčane akcije. Rekao mi je da sutradan ujutro odem u Vg kod Tomića i dogovorim kiretažu s tim da bi on volio da se napravi kariogram ploda. Cijelo vrijeme lagano krvarim, kao menstrualna svježa krv, ali ne obilno. Ujutro je Tomić ustanovio da je pobačaj već započeo, tj u materištu više nije bilo ploda, ali endometrij je bio jako debeo. Napravio je i vaginalni pregled i vidio da je plod još uvijek u cerviksu maternice. Poslao me dolje na kiretažu odmah. Malo sam čekala ... na svoj zahtijev sam dobila opću anesteziju (došla sam taj dan odmah na tašte i sa stvarima) i dogovorila s doktoricom da se sačuva plod za kariogram. Ona mi je izišla u susret .. mada to nije praksa, rade samo PHD, a kariogram ne rade, već samo šalju na Rebro u iznimnim slučajevima. To je bila ona ista doktorica koja mi je radila UZV dva dana ranije na hitnoj, ispričala mi se za neugodnu situaciju i lijepo sam se s njom dogovorila za sve i za opću i za kariogram. Muž je otišao po uputnicu kod soc.gin. Smjestili su me u sobu, brzo sam bila na redu i uskoro se probudila. Još sam kretko odležala nakon svega i obzirom da sam se dobro osjećala otišla doma. Nemam nikakvih bolova, krvarenje je danas već u tragovima. Pijem antibiotike i ergometron i sretna sam da je sve tako brzo završilo kad je već tako moralo biti
A kad si imala kiretažu? Nekako mi promaklo...
za M. I meni je nakon biokemijske sve došlo u red jako brzo. Već smo bili na konzultacijama i dr me pregledao i kaže sve 5. tako ćeš i ti!!!!