-
Evo i ja se javljam da podijelim s vama tugu i pitanja. Prvi put sam ostala trudna veoma brzo (6 mjeseci pokušavanja) -tada sam imala 34 godine. Imala sam školske znakove trudnoće te se testirala, test +, a onda počela slaba krvarenja. Na pregledu dr. vidio gastacijsku vreću bez otkucaja srca, pila dabrostone. U međuvremenu, s odobrenjem dr, išla na službeni put...uvijek mislim da sam trebala mirovati. Za 7 dana dr je vidio da se plod ne razvija kako treba, ukinuli dabrostone i plod otišao sam. Druga, biokemijska, je bila nakon MB. Počela krvariti pomalo 10 dan i to pripisala neuspjelom pokušaju. Nadtavila sam ići raditi i 15 dan sam imala čudan osjećaj da se ipak nešto događa - test je bio pozitivan i to sa ne baš blijedom crticom. Odmah sam legla i slijedeći dan beta 116, ali se krvarenje nastavilo sve više i više. Zvala sam MB i oni su mi odmah rekli da neće biti dobro...sada je to iza mene i nadam se zdravoj trudnoći u slijedećem pokušaju. U međuvremenu sam se testirala na trombofiliju i pozitivna sam te moram uzimati heparin od prvog dana transfera (dr. mi kaže da je to isto mogući razlog spontanih). Dr R. na jednom forumu smatra da trombofilija ne može utjecati na rane pobačaje ??? Cure, držite se i znam što znači izgubiti bebu nako svega...zadnji put, kad mi je beta bila - bilo mi je upola lakše
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma