Stranica 7 od 7 PrviPrvi ... 567
Pokazuje rezultate 301 do 315 od 315

Tema: Biokemijska trudnoća ili spontani nakon IVF-a

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam svu imunologiju obavila u Vinogradskoj. Nije mi dokazana trombofilija, ali sam imala neke loše nalaze.
    Pogledaj pod IMUNOLOŠKIM PRETRAGAMA ako imaš vremena jer sam na toj temi dosta pisala o tome kao i druge cure.
    Sretno!

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

cure da vas pitam jel moguće da sam nakon kiretaže 10.dan dobila mengu ?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Thx na info Mia Lilly.
    Tikica78 mislim da je prerano za vješticu, kažu da su krvarenja do 14 dana iza kiretaže normalna. Moje iskustvo je 28 dana nakon 1. kiretaže, a sutra će biti 5.tj. nakon 2. i još nikakvi naznaka...

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Tikica78 meni se to čini malo brzo, svugdje gdje sam na netu gledal je info 4-6 tjedana. Možda ti je to krenulo samo malo čišćenje nakon postupka?

Meni je sad dva tjedna od kiretaže i spoting još uvijek prisutan. Doduše nakon postupka nisam ni jedan dan baš krvarila, ali stalno mi na dnevnom ulošku bude zamrljano ili svježih par kapi ili nekih smeđkastih... Još malo pa pregled. Baš me zanima kaj će reći...

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

meni je nakon kiretaže bio dva tri dana malo smeđe malo crveno i prestalo sve potpuno, ali su me počele sise boljeti jako i dobila sam prištiće nakon toga bol u leđima.. a 10 dan pravi menstrualni bolovi i krv gusta baš menstrualna, danas mi je 4 dc
    i sve je po pravilu , prva dva dana krvarila jače sad sve manje, je to je bila moja menstruacija.
    kad razmislim bolje to je i u vrijeme kad bi inače došla moja m da nisam ostala trudna..sve se poklapa.

nisam još bila na kontroli jer sam dobila , ali idući tjedan idem i baš me zanima što će mi dr. reći..

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je sad dva tjedna od kiretaže i spoting još uvijek prisutan. Doduše nakon postupka nisam ni jedan dan baš krvarila, ali stalno mi na dnevnom ulošku bude zamrljano ili svježih par kapi ili nekih smeđkastih... Još malo pa pregled. Baš me zanima kaj će reći...
    Ovak je točno i meni...samo što sam ja cca tri tjedna od kiretaže.
    Točno 2 tjedna sam brljavila ko i Ti i od onda ništa.
    Sad bi već da lagano dođe da odradim kontrolu dok sam još na bolovanju.
    Meni su u bolnici isto rekli da je normalno da menga dođe 4-6 tjedana nakon kiretaže.
    Drž'te se cure...

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

joj sad se brinem.. ali sigurna sam da je meni ovo bila menga..

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

A tikica78, moguće je da je i M. Baš me zanima kaj će doktor reći...

Bab, totalno te kužim! Ja već sad jeeedva čekam da dođe M, nekako mi je u glavi da će sa dolaskom menge cijelo ovo ružno razdoblje završiti i početi novo. A ovo brljavljene me još samo svaki dan podsjeća na kiretažu.

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

nakon kiretaže spotingirala sam puna 2 tjedna, a moja m je stigla 30 dana od kiretaže, poprilično obilna.
    cure, držite se ~~~~~~~~

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

evo danas 5dc i prestalo točno sve kao što bude moja menga.. možda je to kod mene zato jer ja nisam ni imala pravu kiretažu..naime ja sam svoje bebice rodila, imala sam snažne trudove cijelu noć i kad sam došla u bolnicu sve je iz mene izašlo.
    kad je dr.išla gledati na uzv bila je šokirana da nema ničega, našla je samo jedan komadić mali skroz od posteljice i to je očistila tak da ja poslije te tzv,kiretaže nisam puno krvarila možda 3 dana..
    u ponedjeljak šaljem poruku za kontrolu, baš me zanima, pa morala bi vidjeti na uzv jel to bila menga..
    iako najsretnija bi bila da me pogleda dr.L ..

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Cure trebam malu pomoc.
    Juce sam saznala da mi beta pada i prokrvarila sam nakon dva dana mrljavog krvarenja, ali danas mi to sve nesto slabo ide. Uopste ne lici na pravu vjesticu kako to kod mene bude. Izvinjavam se zbog opisa ali krv vise lici na neku staru. Iskreno strah me da cu morati na kiretazu. Inace za ovaj Fet sam pila estrofem za debljanje endometriuma.
    Molim vas da mi se javite ko je imao slicnu situaciju ili vasa iskustva sa biohemiskim trudnocama.

Hvala cure unaprijed

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ljbice, kao prvo žao i je što to prolaziš, jer znam nažalost kakav je to osjećaj i bol . Ja sam u svoje dvije biokemijske baš jako krvarila, i duže nego kad imam običnu mengu. Mislim da ti je najbolje pratiit betu ( ponovi ju u ponedjeljak), pa ako beta pada, trebalo bi biti ok, a svakako se javi i dr. ako ti i dalje bude tako oskudno krvarenje. Držim fige da ipak beta sama padne, kad je već krenula dolje

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ljubice bas mi je zao..ne mogu vjerovati..ja nisam nikad imala biokemijsku.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Drage moje cure,
    ja imam jednu novu situaciju koja me je prilicno uplasila.Prije sedam dana sam radila nalaz bete koja je bila u opadanju i iznosila je 330, taj dan sam konacno i prokrvarila nakon dva dana mrljavljenja. Za vikend mi je krvarenje opet bilo mrljavo i u ponedeljak je nas krenulo cista svjeza krv sa po nekim tragovima ljustenja endometrijuma. Danas sam ponovo uradila nalaz bete samo da provjerim dali je skroz pala i bas sam se iznenadila jer je beta 523 i krvarenje mi ne staje.
    Zvala sam dr. i u ponedeljak idem na pregled jer ocito nesto nije u redu.

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Sto e so onie na koi kako mene uspevaat od prvo icsi da ostanat trudni no doaga do spontan pobacaj kolkav e nivniot procent na uspesnost. Govoram zana dalje za narednite IVF icsi barav statistici na net no nemozam da najdam

Stranica 7 od 7 PrviPrvi ... 567

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •