Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Kemijske žvakaće!!!

zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno Kemijske žvakaće!!!

Ne znam da li je ovo pravo mjesto za ovu temu . ako nije molim adm. da premjeste!
    Evo o čemu se radi: Moja curka došla iz škole i i dobili na poklon neke slatkiše među kojim su bile i ove žvake. Odmah su mi se učinile sumljive i idem pročitati sastav i piše : šećer,gumi baza, omekšivač,emulgator,tvar za poliranje(vosak), bojila : E102, E110, E129 ,E133, E171.
    BHA E276.
    Napomena:bojilaE102 i E110 i E129 MOGU UTJECATI NA PAŽNJU I AKTIVNOST KOD DJECE!
    zemlja por. TURSKA.

Kad sam sve to pročitala isti tren sam ih bacila u peć na drva da izgore dobro da ih nisu moji klinci pojeli, al druga djeca sigurno jesu.
    Zanima me da li ima neka ustanova koja kontrolira što djeca jedu u školi i kako to utječe na njihovo zdravlje!
    U petak imamo roditeljski i sigurno ću o ovome pričati i upozoriti !

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kad sam vidjela naslov mislila sam da pišeš o kemijskim olovkama.
    Naravno da žvake nisu ni zdrave ni prirodne.
    Mada meni nije jasno od koga su to dobili na poklon, nastavnika ili nekog učenika?

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Evo što kaže Gugl
    mislim da bi se trebalo raditi o aditivima koji mogu izazvati hiperaktivnost, vjerojatno kratkotrajno, ali naravno ja svojoj djeci to ne bih davala
    baš lijepo od njih da su napisali
    Jesi li sačuvala ambalažu?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ako su u slobodnoj prodaji kod nas, po dućanima, onda onaj ko ih je poklonio nije napravio ništa loše, jer vjerojatno imaju atest.

zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Kad sam vidjela naslov mislila sam da pišeš o kemijskim olovkama.
    Naravno da žvake nisu ni zdrave ni prirodne.
    Mada meni nije jasno od koga su to dobili na poklon, nastavnika ili nekog učenika?
    Sva djeca iz škole 1r.-8r. su dobili simbolične poklone za kraj polugodišta u kojima su bile i te žvakače i to ih je bilo dosta,u pakiranju po 12 kom. u kuglicama!

zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    Evo što kaže Gugl
    mislim da bi se trebalo raditi o aditivima koji mogu izazvati hiperaktivnost, vjerojatno kratkotrajno, ali naravno ja svojoj djeci to ne bih davala
    baš lijepo od njih da su napisali
    Jesi li sačuvala ambalažu?
    Da sačuvala sam ambalažu, i čak sam probala jednu i isti tren pljunula jer su imale okus na boju za zidove!!!
    Lijepo su to napisali al toliko sitno da sam naprezala oči da pročitam, slova su bila velika ko deseti dio milimetra!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •