-
re:
eh, evo danas sam bila u opstoj ambulanti, jer tu me kao vode "do poroda", a nakon toga tek u ginekoloskoj na Otoci.
Helem odem ja danas da mi otvore bolovanje i da mi daju uputnicu za Otoku. I puste me kod dezurnog ljekara opste prakse.
Ja udjem, kazem covjeku sto sam tu, sta bi htjela itd...eh kad on krenu pricati, ko mlin. Pa hajde sto mi covjek ne da do rijeci doci, da upitam nesto, ali toliko je konfuzan da ga haman apsolutno nista ne razumijem. :/
Te.."Vidite, ja cu vama sada ove doznake..vidite to su vam ovi fini papiri ovde (pa izvadi iz fioke neke formulare), ja cu to sada ovde upisati (pokazuje pa upisuje u moj zdr.karton), da je znaci od 15.02., pa cete vi onda dolaziti..Ne Sada!, tek krajem februara da odnesete ovo..a onda, da vam kazem, ne mozemo mi vama..ne, vidite mi smo ovde opsta praksa, ja ne znam kakve su komplikacije?, o cemu se radi?, ja to ne znam, mi vas ne mozemo lijeciti. Vi cete to kod svog ginekologa, da produzite bolovanje..to je prije, da vam kazem, to je prije bilo, ja ne znam sada ko njima to radi, vi cete morati izaci pred troclanu komisiju tamo :? ,dva specijalista i treci ne znam, da to produzite. Znaci, jel me razumijete sta trebate?! Vidim prazan vam je karton.. ovo je vama prvi put..nadam se da me razumijete sta trebate raditi. Nalaze sve opet vratite nama ovde, sve cete to morati nama..ove doznake cu ja sada ovde dati, ali tek kraj mjeseca cete odnjeti, razumijete?? "
Ma znate sta ljudi..pa taj bi ludog zbunio..majke mi. Helem jedva docekah da izadjem odatle. Sutra odo na ginekologiju na Otoci, nadam se da cu naci nekog barem malo suvislijeg od ovog, jer me ovaj zamantano da ne znam sta gdje trebam dati i odnjeti i koji vrag vise trebam raditi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma