u Nahli se svake subote organizuje druženje za trudnice i svaki put se obradi druga tematska cjelina.Sljedeće subote je koliko ja znam,očinstvo:kako očevi mogu pomoći supruzi za vrijeme trudnoće, kako mogu pomoći prilikom poroda i kako da se nose kasnije sa sa svojom ulogom oca.Mislim da će onda naredni put biti i jedan čas za očeve i majke gdje će psiholog odgovarati na pitanja i gdje će svi zajedno vježbati tehnike disanja.

Za razliku od Skrelićeve u Nahli se održavaju , vezano za svako predavanje, prezentacije na aktelnu temu.Održavaju se i workshopovi za trudnice.Imaju i predavanja vezana za autosjedalice.Nutriciolog drži radionice vezane za dojenje i dohranu.Rade se i kreativne stvari tipa gipsanih otisaka i .....

Pravo je zanimljivo, dođi slobodno, baš bi mi bilo drago da te vidim

broj tel. Nahle je 206798

P.S. Sad je u toku i Seminar o ishrani djece predškolskog uzrasta(obuhvata osnovna načela nutriciologije, potrebe djece,radionice -kreiranje jelovnika,dodaci prehrani,djeca makrobiotičari i vegetrerijanci,dekoriranje i aranžiranje i radionicu-djeca u kuhinji su poželjna + jedna radionica sa psihologom-hrana nije nagrada niti utjeha)

Mislim da se ima šta naučiti.