-
Zdravo drage sarajevske trudnice i mame!
U Sarajevu sam od proslog ljeta i ovdje se namjeravam poroditi (prvi put). Vec neko vrijeme se raspitujem okolo, koja bolnica je bolja, sto i nije islo previse lako, posto ne poznajem puno ljudi ovdje. Osim cinjenice da ako nesto krene lose, bolje je biti na Kosevu, u preporukama je prednjcila Gradska (Vojna, Opsta ili kako god). Prije par dana sam nasla i ovaj topic....
Citajuci vase postove, izgleda mi 50/50. Cini se da tu i sreca igra veliku ulogu.
Tudnocu mi vodi privatni doktor i on mi je rekao da za koju god se odlucim, on ce imati nekog tamo kome bi me preporucio... Imam jos par pitanja na koje bi vi cure mozda mogle odgovoriti sto bi mi puno pomogloi. Odnose se na obje bolnice... Prisustvo oceva? Rooming in? Porodjaj u kadi? Znam da za ovo zadnje sanjam, ali rekoh, ne kosta da pitam. U sustini, cilj mi je sto prirodniji porodjaj... mada se ne bih bas svadjala sa doktorima... jesam nacitana ali oni ipak znaju znanje...
Nisam sigurna koja od vas je dala informaciju o vjezbama u Zavodu, ali hvala joj, pokusavala sam neko vrijeme da pronadjem tako nesto ali bez uspjeha... Jos kad sam vidjela da mi je na 10ak minuta setnje! :D
Cestitke Zullu, bebac je nevjerovatno sladak (pogotovo za tek rodjenu bebu).... Moj Thomas stize oko 12 jula, oboje smo sve nestrpliviji (zajedno sa Tatom)
Eto, mislim da je ovo sasvim posteno za prvi post. Pozdrav svima!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma