Jel tko bio?
Zanima me kak je jel dosadni ili...?
Od kad do kad vozi tamvajček?
Jel tko bio?
Zanima me kak je jel dosadni ili...?
Od kad do kad vozi tamvajček?
evo ga..
http://www.zgh.hr/default.aspx?id=441
..i mi bi isli..![]()
moji krenuli danas prijepodne i onda skuzili da radnim danom moze samo popodneDrugi pokusaj je valjda u petak, pa javim kad stignem
Zgodno, ali ništa spektakularno. Djedica onako, na pola nezainteresiran, sa svakim djetetom popriča pomalo, onda tko hoće nešto otpjeva ili recitira, pa onda djedica pjeva, poklončići i to je to. Prijašnjih godina je bilo puno bolje, pokvarili su se.
Dijete je bilo zadovoljno, ja nisam.
Djedica je bio potpuno nezainteresiran, vidjelo je da se dosadjuje i nije mu bilo stalo ni do cega. Nije bilo one topline koju ocekujemo.
Cinilo se da u prvim kolima (mi smo bili u drugim) za to vrijeme traje pravi tulum.
Mi smo bili prošlih godina i moj bi opet, ali to je zato što se obožava voziti s tramvajem. Meni se zamjerilo jer je prošle godine djedica bio prilično pod gasom.
Ne nama nije bio Kiki. Svaki vagon je imao svog djedicu po meni no-name i jednu ili dvije vile (više se ne sjećam). Paketići s poklonima bili su isto vrlo interesanti. Između ostalog reklamni uzorak majoneze i paradajza. Meni se ne sviđa, ali nemreš klincima uskratiti, pa smo mi svake godine do sada išli, a ove godine, zasad, uspješno izbjegli.
A cijena karte od 25 kn je i za djecu i za odrasle (ili samo odrasli plaćaju)?
Ja sam kartu platila i za sina i za mene.
Posljednje uređivanje od dani1 : 31.12.2010. at 09:40
Mi bili jucer u tramvaju.
Opci dojam-0.
Jedino sto se MENI svidjelo jer tramvaj.Ostalo jad i bijeda.Pol voznje djedica "pokusava" animirati djecicu ali mu opako neide.Laprda bedastoce.Premalo pjesme.
Pokloni nesto prestrasno.
Bas jad i bijeda.
Iskreno meni je i prošle godine bilo jad i bjeda ali mi smo dobili karte, kao i ove godine, pa smo išli.
Inaće nema šanse da bi dala toliko novaca...za kaj?
Mi bili jučer i bilo katastrofa. Uzeli smo 2 karte jer Ema uvijek želi sjediti sama. Inače možeš uzeti jednu pa da ti sjedi u krilu. Vila je bila ogrnuta u neku štep dekicu ko iz Karitasa iz koje su visili konci i imala periku ko od srebrnog sjajnog papira za zamatanje poklona...a našminkana Božesačuvaj...ko za štangu...
Dedek je bio relativno ok, s obzirom na kakve smo sve nailazili (jer mooramo ići svake godine bar 2x)
Za poklon 2kom karamela bombona, 2 kikića, mali smoki, neke chinese naljepnice i mali džepni kalendarić...i to sve u vrećici za zamrzavanje za u škrinju, omotano gore selotejpom![]()
I mi bili jucer, platili jednu kartu za nas dvije, meni je bilo bezveze, a njoj se svidjelo i naravno da se odusevila smokijemjer joj to nemajka ne kupuje.
Nije bas da planiram ici opet![]()
Nismo išli,iako je moja kćer navaljivala.Frendovi su bili i snimili mobitelom kako totalno pijani "djed mraz" tetura po tramvaju i baljezga gluposti.Nisam luda da platim 50kn da mi dijete gleda cugera,to može za badava ispred svake birtije.
Nama je prošle godine bi jedan "preveseli" djedica, čak malo i vulgaran.
Ove godine nismo išli, jer je netko uvijek bolestan...
Evo mi bili danas i bilo je odlično.Marko i inače obožava tramvaje pa mu je i ovaj bio super.Djedica sasvim ok, zabavan a vila je bila jako simpa.Marko ju je stalno promatrao.Namjeravamo ići i slijedeće godine.