Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: soba u Zg

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno soba u Zg

pisem iz BiH.moja jetrva i ja trebamo kod dr..a Radoncica u polikliniku Vili na pregled.medutim,nemoguc eje doci,obaviti pregled i vratiti se isti dan,pa me zanima ima li iko da izdaj e sobu smao za nocenje(bukvalno dolazimo oko 18 h,ujutro odmah napustmao sobu) za kakav povoljan novac?

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Vila Maria je u relativnoj blizini, imaš tramvaj i bus,evo našla na netu http://www.vila-marija.info/

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Treba malo potražit po netu, ima u Zg dosta stanova i soba koji se iznajmljuju za noćenje, a ako vam nije neugodno bit s mladima, uvijek možete provjeriti i ima li slobodnih soba u kojem hostelu

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Potraži u pretražniku pod smještaj, znam da ima par topica, sobe su iznad Kvatrića gdje je Vuk Vrhovec, cure borave tamo kad idu u postupke

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ovaj je hostel blizu poliklinike Vili , oko 10 min pješice ili 1 stanicu tramavajem http://www.hostelworld.com/hosteldet...FYQXzQoddBsvaQ

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj tuzna prvotno napisa Vidi poruku
    pisem iz BiH.moja jetrva i ja trebamo kod dr..a Radoncica u polikliniku Vili na pregled.medutim,nemoguc eje doci,obaviti pregled i vratiti se isti dan,pa me zanima ima li iko da izdaj e sobu smao za nocenje(bukvalno dolazimo oko 18 h,ujutro odmah napustmao sobu) za kakav povoljan novac?
    Imas sve iznamljivace na zagreb touristinfo stranici, pa pogledaj. Mislim da su sobe oko 200kn, a apartman 50 eura...

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

OK,hvala,snasla sam se.slala sam mailove svim hostelim ana koje sam naisla,svima koji izdaju sobu i snasla sam se. ovdje sma postavila pitanje jer samo mislila d aneko ,ko prati forum,mozda iznajmljuje sobu ili neko njegov ...
    hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •