Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: Virapen: Platio sam stručnjaku da odobri Prozac, iako lijek potiče na samoubojstvo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Evo moram glede žderanja mese prenjeti jednu dojavu iz moje mesnice. Oni kažu da su pajceki i govedina najzdravije meso na tržištu jer se piceki i purice moraju filati hormonima da bi uopće bili dimenzija koje su isplative, telići manje, alli isto, a tek se odraslu kravu i gujdu isplati klati i prodavati bez tih dodataka. Dakle tko hoće zdravo meso nek jede ili skupo organsko ili masno i žilavo. U vterinarski mkrugoviam se zna koje firmu poštuju karencu, period nedavanja lijekova prije klanja u kojem se mohu iščistiti iz tijela. Iskreno ne znam kak bi to moglo imat veze s ičim

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Evo moram glede žderanja mese prenjeti jednu dojavu iz moje mesnice. Oni kažu da su pajceki i govedina najzdravije meso na tržištu jer se piceki i purice moraju filati hormonima da bi uopće bili dimenzija koje su isplative, telići manje, alli isto, a tek se odraslu kravu i gujdu isplati klati i prodavati bez tih dodataka. Dakle tko hoće zdravo meso nek jede ili skupo organsko ili masno i žilavo. U vterinarski mkrugoviam se zna koje firmu poštuju karencu, period nedavanja lijekova prije klanja u kojem se mohu iščistiti iz tijela. Iskreno ne znam kak bi to moglo imat veze s ičim

Vjerujem da je tako, iako, što stray - cat kaže, te krave i svinje nisu vidjele ni sunca ni trave...
    Mi piletinu nabavljamo domaću, šogorica hrani piliće, a junetinu nabavljamo sa sela, isto domaću. Svinjetinu i prasetinu MM ne voli (ni ja nisam nešto luda za njom), ali ju jedemo kod svekija, isto je većinom domaća prasetina.
    Naravno, daleko je to od onoga "ej kad su stari svinje žirovali", pilića koji su čopkali travu i tražili crviće, krava koje svakodnevno idu na ispašu, no mislim da je manje zlo od mesa koje se plasira u trgovačkim centrima. I to još one akcije.
    Koliko god smo u financijski prilično gadnom stanju, nikada nismo kupovali tu jeftinu svinjetinu i općenito meso na nekim turbo akcijama. Grozim se toga. Tko zna koliko je puta odmrznuto, zamrznuto... Fuj!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •