Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: Virapen: Platio sam stručnjaku da odobri Prozac, iako lijek potiče na samoubojstvo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ako su farmaceutska industrija i lijecnici korumpirani i iskvareni, jel to onda znaci da Solange, stray, Demi, ljiljan@ i drugi istomisljenici ne idete lijecnicima i ne uzimate lijekove - mislim bilo bi krajnje licemjerno da ovako pisete o lijecnicima, a onda kada ste vi ili dijete bolesni, odete lijecniku i uzmete neki lijek koji je razvila zla farmaceutska industrija.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Ako su farmaceutska industrija i lijecnici korumpirani i iskvareni, jel to onda znaci da Solange, stray, Demi, ljiljan@ i drugi istomisljenici ne idete lijecnicima i ne uzimate lijekove - mislim bilo bi krajnje licemjerno da ovako pisete o lijecnicima, a onda kada ste vi ili dijete bolesni, odete lijecniku i uzmete neki lijek koji je razvila zla farmaceutska industrija.
    mi u principu trosimo vrlo malo lijekova. u antibiotike ne vjerujem i sebastiana smo prestali cijepiti (sebastian sad ima 7 i do sad je imao jedan pokusaj uzimanja antibiotika, ja sam zadnji put pila prije 7 godina. u nl inace daju jako malo antibiotika. moj lijecnik opce prakse je naturopat, prakticira ayurvedsku medicinu i homeopatiju)

naravno da su lijekovi neophodni ali opcenito ljudi zderu lijekove u svakoj mogucoj situaciji jer je ideja da ce carobna tabletica nesto popraviti. zapadna medicina lijekovima lupa po simtomima bolesti (recimo boli te glava pa ti drmnes paracetamol a niko se ne uznemirava detaljem zbog cega te boli glava)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •