Pokazuje rezultate 1 do 50 od 471

Tema: Akcija: Stop beskrajnim praznicima u vrtiĆu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Samo da još ovo napišem - vrtić nam je bio raj, jer bez obzira na to koliko je bilo djece, POSTOJALA JE MOGUĆNOST da budu zbrinuti čak i cijelo ljeto ako treba - u ovoj grupi, u onoj grupi, u centralnom ili nekom drugom objektu - svejedno.

Pravi horor nije vrtić nego niži razredi škole - djeca su još premala da budu sama, a ljetni praznici traju malo manje od tri mjeseca. To mi je fakat ostalo u gadnom sjećanju... Svašta smo izmišljali - davali silnu lovu za kampove i igraonice, razne programe, izostajali s posla, gnjavili susjede, plaćali tete čuvalice, bilo je... čupavo. Vrtić je mila majka!

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da još ovo napišem - vrtić nam je bio raj, jer bez obzira na to koliko je bilo djece, POSTOJALA JE MOGUĆNOST da budu zbrinuti čak i cijelo ljeto ako treba - u ovoj grupi, u onoj grupi, u centralnom ili nekom drugom objektu - svejedno.

Pravi horor nije vrtić nego niži razredi škole - djeca su još premala da budu sama, a ljetni praznici traju malo manje od tri mjeseca. To mi je fakat ostalo u gadnom sjećanju... Svašta smo izmišljali - davali silnu lovu za kampove i igraonice, razne programe, izostajali s posla, gnjavili susjede, plaćali tete čuvalice, bilo je... čupavo. Vrtić je mila majka!
    ovo je i moja perspektiva.
    živjeli i radili vani, plaćali vrtić 300 E mjesečno, za svako dijete, i to za 8 satni boravak, ako trebaš i minutu dulje eto ti dadilja za 100 E po satu,
    ako dijete npr. ima kozice i ostaješ tjedan dana s njim, drugi tjedan opet plati dadilju

o vrtiću u kvartu sam samo mogla sanjati jer je lista čekanja duga,
    o tetinim bolovanjima i slobodnim danima također nisam stigla razmišljati, a nije da ih nije bilo

da ne spominjem da je u jaslicama bilo beba od 12 tjedana,
    a njima je bogme bilo svejedno koja im je teta i da li su na dežurstvu
    Posljednje uređivanje od techna : 07.05.2014. at 17:02

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moji su vec treci tjedan u dezurstvu, u dezurnom objektu. Prvo su bile dvije grupe za cijeli njihov objekt koji inace ima 11 grupa po 24-28 djece, a prosli tjedan su ih razdvojili na tri grupe i onda je u njenoj grupi bilo valjda njih petero i niti jedna druga curica, pa se malo zalila. Ali paze da su uvijek tete i stricek iz njihovog objekta pa im je to ok (ona nppr ima tetu iz grupe mladjeg i svog striceka, a on jednu svoju tetu i jednu iz susjedne sobe - nema nepoznatih) Ovaj tjedan ih je malo vise. Ali objektivno, koliko ih ima, stali bi svi u jednu "regularnu" grupu po broju prisutnih nadam se da ce se iduci tjedan svi vratiti jer bi se trebali vratiti u svoj objekt i svoje grupe.

Oboje su "dezurni" vrtic primili dobro, mladji je plakao malo prva dva dana, ona je bez problema isla od pocetka, mislim da se zazelila vrtica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •